Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Canadian Ergo kontorstole – Billigst i DK

Canadian Ergo CE Base – Kontorstol med mange justeringsmuligheder

 

Canadian Base CE kontorstol
Canadian Base CE kontorstol

Vores Canadian Ergo CE Base kontorstol, er et fantastisk bud på en ergonomisk kontorstol. Denne model har mange forskellige justeringsmuligheder som gør at denne kontorstol er ideel til folk der har stillesiddende arbejde. Stolen har en fornuftig prisleje og du får virkelig meget for pengene.

Canadian Ergo CE Base, Dansk Kontorstole Forsyning

Med en kombination af forskellige justeringsmuligheder, har du med Canadian Ergo CE Base mulighed for at justere på sædedybden, lændestøtten, armlæn og ryglænet – hvor du får en behagelig kontorstol, der passer både til hjemmet eller på kontoret.

Canadian Ergo kontorstole er de bedste på markedet

 

Canadian Ergo 04 kontorstol
Canadian Ergo 04 kontorstol

Hvis du er på udkig efter de bedste Canadian ergo kontorstole på markedet, kan vi også varmt anbefale Canadian Ergo 04.

Canadian Ergo 04 – Med ekstra nakke og lændestøtte

Denne kontorstol kan ligesom vores Canadian Ergo CE Base, justeres så den passer perfekt til dig og din krops behov. Canadian Ergo 04 har dog til forskel for Canadian Ergo CE Base, mere lændestøtte og ekstra nakkestøtte som du kan justere til i højden, alt efter hvad der passer til din krop og dit behov. 

Udover at du kan justere lændestøtten og nakkestøtten på stolen, har du også mulighed for at justere ryglænet. Du kan læne tilbage og låse efter behov, samt justere højden på selve stolen. Denne kontorstol er derfor et perfekt valg til dig, der har brug for en kontorstol med mange forskellige justeringsmuligheder. 

Klassisk kontorstol med behagelig siddekomfort

Både vores Canadian Ergo CE Base og vores Canadian Ergo 04 er to rigtige gode bud, hvis du er på udkig efter en ergonomisk kontorstol du kan benytte i mange år, enten på arbejdet eller på hjemmekontoret.

Med Canadian Ergo 04 får du lige lidt ekstra komfort, da den har en justerbar nakkestøtte. Er du nysgerrig efter at prøve vores to modeller, Canadian Ergo CE Base eller Canadian Ergo 04 – er du altid velkommen til at komme forbi vores showroom og afprøve vores kontorstole. 

Vi guider dig hele vejen til det rette køb, så du sikrer dig at købe en kontorstol der passer perfekt til din krop og dit behov.

Bemærk: Er du interesseret i andre Canadian modeller, kan du kontakte os for et tilbud på 70 60 50 05