Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
Altid sikker handel

Juleudsalg  Spar 20% på alle kontorstole
Udvidet byttefrist: Alle bestillinger fra d. 22. november kan byttes helt frem til 7. januar 2022
Covid-19 status 24. november 2021 – Meget lav lagerbeholdning.

Alle kontorstole

Vælg en kontorstol der passer til dine behov

Hos Dansk kontorstole forsyning finder du et bredt udvalg af kontorstole til hjemmet og arbejdspladsen. Når du skal ud og købe en ny kontorstol, er der mange ting at tage højde for og du kan læse mere her i vores guide om hvordan du vælger den rigtige kontorstol.

Vi har et bredt udvalg af forskellige kontorstole med lav ryg, kontorstole med høj ryg, ergonomiske chefstole, kontorstole uden hjul, kontorstole med fokus på god ventilation mm. Se vores udvalg her og køb din kontorstol i dag!

Fin den bedste kontorstol i 2021 med 20% rabat

Find en god kontorstol på tilbud. Vi sælger kun de bedste og fuldt ud gennemtestede ergonomiske kontorstole. Hos kontorstole.dk har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet.

På denne side finder du ergonomiske kontorstole i mange varianter. Har du specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du kigge i menuen i toppen af siden. Bemærk, at samtlige stole er kvalitetstestet inden afsendelse, og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabriksgaranti på dem.

Kontorstol med armlæn

Søger du en god ergonomisk kontorstol med armlæn? Så er du kommet til det rette sted. Alle kontorstole hos Kontorstole.dk er opgraderet til at armlæn følger med gratis. Kontorstole med armlæn har tidligere haft diverse udfordringer og bl.a. at armlæn var forkert placeret på kontorstolen. De ældre kontorstole med armlæn har haft den udfordring at de gik i vejen for at man kunne trække en kontorstol helt ind til bordet og man dermed blev nødt til at læne sig forover mod bordet og dermed læner man sig væk fra en god lændestøtte. Denne løsning er ikke holdbar. En kontorstol fra Kontorstole.dk er altid med armlæn som er 100% strategisk placeret og de dermed ikke er i vejen for at du kan trække stolen helt ind til bordet og dermed sidde 100% ergonomisk og stadig få denne nødvendige lændestøtte og support til dine arme.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

Du har sikker hørt og læst det før “God ergonomisk kontorstol”? Mange kaster om sig med ordet ergonomisk men pas på. Der er som udgangspunkt intet der definerer en “Ergonomisk kontorstol” men du skal kigge efter følgende funktioner:

1) Den skal have mange justeringmuligheder.
2) Den skal have en god og solid lændestøtte.
3) Den skal have justering af lændestøtte uafhængigt af stolens højde.
4) Den skal have ekstra højde, såfremt du er over 185 cm.
5) Den skal have justerbar armlæn så du kan trække stolen ind under bordet og sidde med rank ryg.

Hvad koster en god kontorstol?

Prisen på en god kontorstol varierer alt efter kvalitet, funktioner og design. Du må aldrig på gå på kompromis med specielt ergonomien og i særdeleshed justeringsmulighederne på din kommende kontorstol. Vi har utrolig mange gæster inde hos os, der er godt trætte af de billige kontorstole i virkelig dårlig kvalitet og med stort set ingen funktioner. En kontorstol SKAL justeres efter dig og din måde at arbejde og specielt justering af sædedybde, justering af lændestøtte og justering ryggen er derfor vigtigst.

Ergonomiske kontorstole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontorstole i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav i forhold til design, komfort og funktionalitet. I vores sortiment kan du finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter og XXL-kontorstole. Alle har et ergonomisk, elegant og moderne design. Du kan altid indstille højde, vippe- og gyngefunktion for maksimal komfort.

Mange af vores stole giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer ad gangen. Så hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, kan du med fordel finde din næste kontorstol her.

Fordelen ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup. Her får du gratis ergonomisk rådgivning, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage fra modtagelsesdagen (leveres med Post Nord og GLS).

Har du spørgsmål, eller har du brug for eksperthjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05