Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
Altid sikker handel

Ingen prisstigninger hos Dansk Kontorstole Forsyning i denne svære tid.
Udsalg
  Spar 20% på alle kontorstole i en begrænset periode. Gælder kun så længe lager haves.

Alle kontorstole

Kontorstole til ethvert formål

Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du et stort udvalg af de bedste kontorstole til hjemmet og arbejdspladsen. Vi hos Kontorstole.dk er eksperter indenfor området og du kan trygt købe din næste kontorstol hos os og blot nyde komforten de næste 10 år. 

Vi tilbyder KUN stole, vi selv ville købe og samtlige af vores modeller har gennemgået og bestået en yderst striks test på kvalitet, komfort og ergonomi – udført af eksperter.

Find den bedste kontorstol i 2023 med 20% rabat

Find en god kontorstol på tilbud. Vi sælger kun de bedste og fuldt ud gennemtestede ergonomiske stole. Hos os har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet.

På denne side finder du ergonomiske kontorstole i mange varianter. Har du specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du kigge i menuen i toppen af siden. Bemærk, at samtlige stole er kvalitetstestet inden afsendelse, og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabriksgaranti på dem.

Kontorstol med ergonomiske armlæn

Søger du en god ergonomisk kontorstol med armlæn? Så er du kommet til det rette sted. Alle stole er opgraderet til at armlæn følger med gratis. Stole med armlæn har tidligere haft diverse udfordringer og bl.a. at armlæn var forkert placeret på kontorstolen. De ældre modeller med armlæn har haft den udfordring at de gik i vejen for at man kunne trække den helt ind til bordet og man dermed blev nødt til at læne sig forover mod bordet og dermed læner man sig væk fra en god lændestøtte. Denne løsning er ikke holdbar. En stol er altid med armlæn som er 100% strategisk placeret og de dermed ikke er i vejen for at du kan trække stolen helt ind til bordet og dermed sidde 100% ergonomisk og stadig få denne nødvendige lændestøtte og support til dine arme.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

Du har sikker hørt og læst det før “God ergonomisk kontorstol”? Mange kaster om sig med ordet ergonomisk men pas på. Der er som udgangspunkt intet der definerer en “Ergonomisk kontorstol” men du skal kigge efter følgende funktioner:

1) Den skal have mange justeringsmuligheder.
2) Den skal have en god og solid lændestøtte.
3) Den skal have justering af lændestøtte uafhængigt af stolens højde.
4) Den skal have ekstra højde, såfremt du er over 185 cm.
5) Den skal have justerbar armlæn, så du kan trække stolen ind under bordet og sidde med rank ryg.

Hos Kontorstole.dk finder du de absolut bedste ergonomiske kontorstole på markedet. Her er et bredt udvalg af gode ergonomiske kontorstole med adskillelige justeringsmuligheder.

Du kan ikke få en god ergonomisk kontorstol til 1500 kr. men det skal omvendt heller ikke koste 8.000 kr. Hos Kontorstole.dk er du GARANTERET de bedste kontorstole til absolut billigste priser.

Nej, egentlig ikke. Hos Kontorstole.dk har vi specialister indenfor ergonomi til at hjælpe dig over telefonen. Det eneste du skal gøre er at beskrive dit behov og vi vil finde den rigtige stol til dig.

Det gør du hos Kontorstole.dk. Lige nu kan du spare hele 20% på alle de bedste ergonomiske kontorstole men i en begrænset periode og så længe lager haves.

En god kontorstol skal som minimum kunne justeres i lænd og lændehøjde. Du finder et bredt udvalg af de bedste ergonomiske kontorstole på tilbud hos Kontorstole.dk


Hvad koster en god kontorstol?

Prisen på en god model varierer alt efter kvalitet, funktioner og design. Du må aldrig på gå på kompromis med specielt ergonomien og i særdeleshed justeringsmulighederne. Vi har utrolig mange gæster inde hos os, der er godt trætte af de billige kontorstole i virkelig dårlig kvalitet og med stort set ingen funktioner. En kontorstol SKAL justeres efter dig og din måde at arbejde og specielt justering af sædedybde, justering af lændestøtte og justering ryggen er derfor vigtigst.

Ergonomiske kontorstole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontormøbler i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav i forhold til design, komfort og funktionalitet. I vores sortiment kan du finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter og XXL-stole. Alle har et ergonomisk, elegant og moderne design. Du kan altid indstille højde, vippe- og gyngefunktion for maksimal komfort.

Mange af vores stole giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer ad gangen. Så hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, kan du med fordel finde din næste kontorstol her.

Fordelen ved at handle hos Kontorstole.dk

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup. Her får du gratis og kompetent ergonomisk rådgivning, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage fra modtagelsesdagen (leveres med Post Nord og GLS).

Har du spørgsmål, eller har du brug for eksperthjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05