Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
Info 3. juni 2021 – Forholdsvis lav lagerbeholdning dog hurtig levering såfremt stolen er på lager.

Alle kontorstole

Kontorstolen er det vigtigste møbel på kontoret, når det drejer sig om komfort og velvære. Hos Kontorstole.dk kan du finde den stol, der passer bedst til dine personlige behov. Sidder du, som så mange danskere, foran skrivebordet i mange timer om dagen? Så bør du investere i en ergonomisk kontorstol for at undgå smerter og spændinger. Alle vores kontorstole er ISO-godkendt og dermed 100 % ergonomisk korrekte for maksimal støtte og siddekomfort. Se vores udvalg her.

Find en god kontorstol med 20% rabat

Find en god kontorstol på tilbud. Vi sælger kun de bedste og fuldt ud gennemtestede ergonomiske kontorstole. Hos Dansk Kontorstole Forsyning har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet.

På denne side finder du ergonomiske kontorstole i mange varianter. Har du specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du kigge i menuen i toppen af siden. Bemærk, at samtlige stole er kvalitetstestet inden afsendelse, og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabriksgaranti på dem.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

Du har sikker hørt og læst det før “God ergonomisk kontorstol”? Mange kaster om sig med ordet ergonomisk men pas på. Der er som udgangspunkt intet der definerer en “Ergonomisk kontorstol” men du skal kigge efter følgende funktioner:

1) Den skal have mange justeringmuligheder.
2) Den skal have en god og solid lændestøtte.
3) Den skal have justering af lændestøtte uafhængigt af stolens højde.
4) Den skal have ekstra højde, såfremt du er over 185 cm.
5) Den skal have justerbar armlæn så du kan trække stolen ind under bordet og sidde med rank ryg.

Hvad koster en kontorstol?

Prisen på en god kontorstol varierer alt efter kvalitet, funktioner og design. Du må aldrig på gå på kompromis med specielt ergonomien og i særdeleshed justeringsmulighederne på din kommende kontorstol. Vi har utrolig mange gæster inde hos os, der er godt trætte af de billige kontorstole i virkelig dårlig kvalitet og med stort set ingen funktioner. En kontorstol SKAL justeres efter dig og din måde at arbejde og specielt justering af sædedybde, justering af lændestøtte og justering ryggen er derfor vigtigst.

Ergonomiske kontorstole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontorstole i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav i forhold til design, komfort og funktionalitet. I vores sortiment kan du finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter og XXL-kontorstole. Alle har et ergonomisk, elegant og moderne design. Du kan altid indstille højde, vippe- og gyngefunktion for maksimal komfort.

Mange af vores stole giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer ad gangen. Så hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, kan du med fordel finde din næste kontorstol her.

Fordelen ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup. Her får du gratis ergonomisk rådgivning, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage fra modtagelsesdagen (leveres med Post Nord og GLS).

Har du spørgsmål, eller har du brug for eksperthjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05