Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Alle kontorstole

Kontorstole til ethvert formål hos specialisten

Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du et stort udvalg af de bedste kontorstole til hjemmet og arbejdspladsen. Vi hos Kontorstole.dk er eksperter indenfor området og du kan trygt købe din næste kontorstol hos os og blot nyde komforten de næste 10 år. 

Vi tilbyder stole, vi selv ville købe og samtlige af vores modeller har gennemgået og bestået en yderst striks test på kvalitet, komfort og ergonomi – udført af eksperter.

Find den bedste kontorstol i 2024 med 30% rabat

Find en god kontorstol på tilbud. Vi sælger kun de bedste og fuldt ud gennemtestede ergonomiske stole. Hos os får et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet.

På denne side finder du ergonomiske kontorstole i mange varianter. Har du specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du kigge i menuen i toppen af siden. Bemærk, at samtlige stole er kvalitetstestet inden afsendelse, og der ydes ligeledes 24 måneders garanti.

Chefstole med ergonomiske armlæn

Søger du en god ergonomisk kontorstol med armlæn? Så er du kommet til det rette sted. Alle stole er opgraderet til at armlæn følger med gratis. Stole med armlæn har tidligere haft diverse udfordringer og bl.a. at armlæn var forkert placeret på kontorstolen. De ældre modeller med armlæn har haft den udfordring at de gik i vejen for at man kunne trække den helt ind til bordet og man dermed blev nødt til at læne sig forover mod bordet og dermed læner man sig væk fra en god lændestøtte. Denne løsning er ikke holdbar. En stol er altid med armlæn som er 100% strategisk placeret og de dermed ikke er i vejen for at du kan trække stolen helt ind til bordet og dermed sidde 100% ergonomisk og stadig få denne nødvendige lændestøtte og support til dine arme.

Du har sikker hørt og læst det før “God ergonomisk kontorstol”? Mange kaster om sig med ordet ergonomisk men pas på. Der er som udgangspunkt intet der definerer en “Ergonomisk kontorstol” men du skal kigge efter følgende funktioner:

1) Den skal have mange justeringsmuligheder.
2) Den skal have en god og solid lændestøtte.
3) Den skal have justering af lændestøtte uafhængigt af stolens højde.
4) Den skal have ekstra højde, såfremt du er over 185 cm.
5) Den skal have justerbar armlæn, så du kan trække stolen ind under bordet og sidde med rank ryg.


Skån din ryg med en skrivebordsstol fra Kontorstole.dk

Prisen på en god model varierer alt efter kvalitet, funktioner og design. Du må aldrig på gå på kompromis med specielt ergonomien og i særdeleshed justeringsmulighederne. Vi har utrolig mange gæster inde hos os, der er godt trætte af de billige kontorstole i virkelig dårlig kvalitet og med stort set ingen funktioner. En kontorstol SKAL justeres efter dig og din måde at arbejde og specielt justering af sædedybde, justering af lændestøtte og justering ryggen er derfor vigtigst.

Ergonomiske gamerstole stole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontormøbler i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav i forhold til design, komfort og funktionalitet. I vores sortiment kan du finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter og XXL-stole. Alle har et ergonomisk, elegant og moderne design. Du kan altid indstille højde, vippe- og gyngefunktion for maksimal komfort.

Se mere info om gode gamerstole her

Mange af vores stole giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer ad gangen. Så hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, kan du med fordel finde din næste kontorstol her.

Det er meget vigtigt at gennemgå de enkelte modeller først og gerne med en ekspert fra Kontorstole.dk Vi har i mange år forhandlet nogle af de bedste stole og er derfor yderst vaks på hvilke områder der skal være mest fokus på.

Forhandler i kun stole?

Ja, Kontorstole.dk forhandler kun stole, da vi dermed kan specialisere sig indenfor netop det her kerneområde på kontormøbler. Vores mål og topprioritering er kun stole til det danske erhvervsliv og hjem. Netop derfor kan vi bryste os med at være nogle af Danmarks absolut elite indenfor ergonomi og komfort.

Har du lagt mærke til at vi skræddersyer den perfekte kontorstol til netop dig? Vi er alle sammen forskellige af støbning men det betyder intet for os. Vejer du f.eks. 150 kg eller mere, skal du gerne have en stol der er ekstra forstærket. er du højere end 180 ca. skal du f.eks. have en kontorstol der kan blive minimum 57-58 cm. Vidste du f.eks. godt at noget af det værste man kan gøre er at sidde i en for lav stol?

Fordelen ved at handle hos Kontorstole.dk

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

Vi er opmærksomme på at det nogen gange kan være svært at købe en kontorstol blot via billeder og tekst og netop derfor er du mere end velkommen til at besøge os, hvos vi i ro og mag kan afprøve nogle af de bedste stole med kop kaffe i samråd med en ergonomi ekspert. Det er en meget stor fordel at besøge en ergonomi ekspert, da vedkommende vil være yderst behjælpelig med at finde netop den model vil være bedst for dig og din krop. Hos Dansk Kontorstole Forsyning ApS er du garanteret de bedste eksperter på området og da vi er en virksomhed med udelukkende fokus på kontorstole, ved vi hvad vi taler om.

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i København. Her får du gratis og kompetent ergonomisk rådgivning, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage fra modtagelsesdagen.

Har du spørgsmål, eller har du brug for eksperthjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05