Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kontorstole høj ryg

Kontorstol med høj ryg – til dig der har brug for ekstra støtte til ryggen

Hos Dansk Kontorstole Forsyning, betyder komfort alt! Det er vigtigt for os at du finder den stol der passer perfekt til din krop og dine behov. Vi har et af Danmarks bedste udvalg af kontorstole med høj ryg. 

Har du behov for ekstra lændestøtte, nakkestøtte eller vil du ikke gå på kompromis med komfort og et flot design? Find lige præcis den kontorstol som passer til dine behov, her på siden!

Derfor skal du have en ekstra høj kontorstol

En kontorstol med høj ryg giver ekstra støtte til hele ryggen. Derfor er den perfekt til dem, der sidder ned i mange timer om dagen. Så hvis du er høj eller har problemer med spændinger i ryg, skuldre eller nakke, er denne type kontorstol ideel til dig. Efterspørgslen på denne type arbejdsstol er stigende, i takt med at vi sidder mere og mere ned. I vores sortiment har du rig mulighed for at finde en billig ergonomisk kontorstol, som samtidig er komfortabel og af høj kvalitet.

Takket være mange års erfaring indenfor branchen ved vi, hvad der udgør den perfekte kontorstol. Vi har hjulpet mange kunder med at finde den rigtige skrivebordsstol, og selvfølgelig vil vi også hjælpe dig. Hos Kontorstole.dk er vi eksperter, så du kan være sikker på at finde den helt rette stol til dig. Vi er så sikre på at vi har den rigtige kontorstol til dig, at vi garanterer din tilfredshed.

Hvorfor er den rigtige højde vigtig?

En kontorstol med høj ryg er perfekt til dig, der bruger mange timer på et kontoret hver dag. Den giver nemlig ekstra støtte, så du undgår spændinger i ryg, skuldre og nakke. På den måde sikrer den høje ryg, at du kan arbejde smertefrit mange år fremover. Man kan diskutere, om det er sundt at sidde ned i mange sammenhængende timer, men det kan være nødvendigt. Derfor er den rette stol alfa og omega for dit velbefindende.

For at sidde så komfortabelt som muligt bør du indstille stolen, så den passer til dig. Det er muligt at justere sæde og ryg i alle anviste kontorstole. På den måde kan du være sikker på at sidde godt og behageligt.

Det er vigtigt, at du justerer din kontorstol til den rette højde for dig. Nogle foretrækker at sidde højt, mens andre foretrækker at sidde lavt. Udfordringen for dig er at finde den sædehøjde, der bedst passer dig. Den korrekte sædehøjde giver dine ben og ryg får den nødvendige støtte. Når armene hviler på arbejdsbordet, skal de have en vinkel på 90 grader. Det samme gælder dine knæ, og derfor bør dine fødder kunne plantes fladt på gulvet.

Vigtigst af alt: Husk at sidde med rank ryg. Det er hverken pænt eller behageligt at sidde og falde sammen.

Vi anbefaler følgende:

Dine arme skal placeres med en vinkel på 90 grader på bordet eller armlænet.
Fødderne skal plantes solidt, så dine knæ får en vinkel på 90 grader.

Gode grunde til at vælge en kontorstol med høj ryg:

Du får optimal støtte af lænd, skuldre og nakke og undgår rygskader.

Du er garanteret bedre komfort, da smertefulde spændinger vil forsvinde.

Kontorstole.dk – din garanti for en god kontorstol med høj ryg

Det er okay at være kræsen. Den rigtige kontorstol med høj ryg kan nemlig have stor indflydelse på dit arbejdsliv og trivsel. Hvis du arbejder mange timer i en dårlig kontorstol, vil det få negative konsekvenser for din krop – både på kort og lang sigt. Du kan blandt andet få smerter, spændinger og en dårlig holdning. Jo mere du arbejder, jo vigtigere er det at have den rigtige stol. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Hvis du vælger en kontorstol med høj ryg, vil du sjældent blive skuffet.

På Kontorstole.dk finder du altid et stort udvalg af kontorstole med høj ryg, kontorstole med lav ryg og gode chefstole i ægte læder som er billige og af god kvalitet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.