Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholdning.

Elfin Kontorstol

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Senest viste kontorstole

Behagelig kontorstol

2.620,80 Kr. Inkl. moms: 3.276,00 Kr.

Bestil her

Elfin Kontorstol

En dejlig og behagelig kontorstol med fokus på lændestøtte og åndbarhed. Elfins ryglæn er designet til at yde din krop optimal support, så du ikke får smerter i ryg og lænd trods lange dage i kontorstolen. Særligt lændestøtten har fået masser af opmærksomhed. Ønsker du at vinke farvel til lænde- og rygproblemer én gang for alle, er Elfin den perfekte kontorstol.

Den ergonomiske stol er i moderne design, der passer fortrinligt ind på alt lige kontoret til hjemmet. Den fremtrædende nakkestøtte er med til at give stolen et unikt komfort og design.

En Elfin er født med de nye smarte 4D armlæn med mulighed for at justere op, ned, frem, tilbage og dreje i begge retninger.

For at du kommer til at sidde godt – dagen lang – er det alfa og omega, at din kontorstol kan tilpasses specifikt til dig og din krop. Heldigvis får du talrige justeringsmuligheder med denne kontorstol. Sæde og ryglæn kan naturligvis indstilles i højden. Herudover kan armlæn fremstillet i blødt plastmateriale justeres, så de yder dig den ønskede support i enhver arbejdsstilling.

En dejlig og åndbar kontorstol

Mekanismen i stolens base gør, at ryglænet følger med, hvis du læner dig tilbage. Du kan også vælge at låse stoleryggen fast i en bestemt position, eller hvis du ønsker at opretholde en konstant hældningsgrad. Mulighederne er mange, og ved at indstille stolen til netop din krop sikrer du, at siddekomforten altid er helt i top.

Ryglæn og nakkestøtte på den ergonomiske kontorstol er fremstillet i lækkert, åndbart og slidestærkt net. Selv på lange (og varme) dage på kontoret vil du opleve, at luftcirkulationen gør det behageligt at sidde i stolen og gør det muligt at bevare koncentrationen. Sæde er blødt og ergonomisk og gør sit for at bidrage til den gode siddekomfort. Alt i alt, en dejlig kontorstol som man meget let forelsker sig i.

Se også kontorstolen Ergo-Soul, som også er en god åndbar kontorstol

Funktioner og fordele

Justerbar siddehøjde
Justerbar ryg
Justerbar 4d armlæn
Justerbar nakkestøtte
Ryg kan lænes tilbage og låses

Yderligere information

Hoejde

130-140cm (justerbar)

Bredde

63 cm

Kan klare op til

130 kg. (ekstra stærk gaslift kan vælges)

Sæde bredde og dybde

47-48cm.

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Senest viste kontorstole

Populære stole i samme kategori