Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Elfin Kontorstol

Tilbud

Prisvenlig og åndbar kontorstol

3.789,36 Kr. 2.652,55 Kr.
Inkl. moms: 3.315,69 Kr.

Bestil her

Elfin Kontorstol

En dejlig og behagelig kontorstol med fokus på lændestøtte og åndbarhed. Elfins ryglæn er designet til at yde din krop optimal support, så du ikke får smerter i ryg og lænd trods lange dage i kontorstolen. Særligt lændestøtten har fået masser af opmærksomhed. Ønsker du at vinke farvel til lænde- og rygproblemer én gang for alle, er Elfin den perfekte kontorstol.

Den ergonomiske stol er i moderne design, der passer fortrinligt ind på alt lige kontoret til hjemmet. Den fremtrædende nakkestøtte er med til at give stolen et unikt komfort og design.

En Elfin er født med de nye smarte 4D armlæn med mulighed for at justere op, ned, frem, tilbage og dreje i begge retninger.

For at du kommer til at sidde godt – dagen lang – er det alfa og omega, at din kontorstol kan tilpasses specifikt til dig og din krop. Heldigvis får du talrige justeringsmuligheder med denne kontorstol. Sæde og ryglæn kan naturligvis indstilles i højden. Herudover kan armlæn fremstillet i blødt plastmateriale justeres, så de yder dig den ønskede support i enhver arbejdsstilling.

En dejlig og åndbar kontorstol

Mekanismen i stolens base gør, at ryglænet følger med, hvis du læner dig tilbage. Du kan også vælge at låse stoleryggen fast i en bestemt position, eller hvis du ønsker at opretholde en konstant hældningsgrad. Mulighederne er mange, og ved at indstille stolen til netop din krop sikrer du, at siddekomforten altid er helt i top.

Ryglæn og nakkestøtte på den ergonomiske kontorstol er fremstillet i lækkert, åndbart og slidestærkt net. Selv på lange (og varme) dage på kontoret vil du opleve, at luftcirkulationen gør det behageligt at sidde i stolen og gør det muligt at bevare koncentrationen. Sæde er blødt og ergonomisk og gør sit for at bidrage til den gode siddekomfort. Alt i alt, en dejlig kontorstol som man meget let forelsker sig i.

Se også kontorstolen Ergo-Soul, som også er en god åndbar kontorstol

Funktioner og fordele

Justerbar siddehøjde
Justerbar ryg
Justerbar 4d armlæn
Justerbar nakkestøtte
Ryg kan lænes tilbage og låses

Yderligere information

Højde

130-140cm (justerbar)

Bredde

63 cm

Kan klare op til

130 kg. (ekstra stærk gaslift kan vælges)

Sæde bredde og dybde

47-48cm.

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Populære stole i samme kategori