Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholdning.

Ergo-Choice Kontorstol

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Kontorstol med lændepumpe

3.260,80 Kr. Inkl. moms: 4.076,00 Kr.

Bestil her

Ergo-Choice Kontorstol

Os hos Kontorstole er virkelig imponeret af af denne stol. Denne kontorstol, er en der skal placeres i øverste hylde. Komfort og alle de mange fantastiske justeringsmuligheder gør denne stol til virkelig noget særligt. Din kontorstol er af afgørende betydning for, om du kan udføre dit arbejde tilfredsstillende. Er siddekomforten ikke i top, påvirker det nemt både arbejdsglæden og koncentrationsevnen. Derudover kan det føre til smerter i særligt ryg og lænd.

Denne stol er det perfekte valg for dig, der måske allerede døjer med rygsmerter og vil have det absolut bedste til lænd og ryg.

Med denne ergonomiske kontorstol, får du en kontorstol der er skabt til at løfte din siddekomfort til helt nye højder. Stolen er bygget på SYNCHRON-teknologien. Det betyder, at du altid har fuld kontakt med stoleryggen – uanset hvordan du sidder.

På Ergo-Choice finder du en enormt veludviklet lændestøtte, som yder dig optimal support dagen lang. Lændestøttens højde kan naturligvis justeres. Herudover kan du som noget ganske særligt justere dybden af lændestøtten. Det vil sige, at du kan tilpasse og pumpe den til at matche netop din krops anatomi.

Det behageligt polstrede sæde kan ligesom lændestøtten tilpasses i både højde og dybde. Samtidig kan armlænenes, nakkestøttens højde og hældningsgrad justeres.

Den ultimative kontorstol med net ryg og lændepumpe

Det dynamiske ryglæn er beklædt med åndbart netmateriale i høj kvalitet. Netmaterialet gør, at du kan opretholde en behagelig kropstemperatur – selv på lange og varme dage på (hjemme)kontoret. Netbeklædningen fås i hele otte forskellige farver. Vil du have fat i en kontorstol, der skiller sig ud, er der altså rig mulighed for at få dét.

Ergo-Choices sæde er beklædt i ekstremt slidestærkt polyester for maksimal åndbarhed.

Vil du give dig selv de bedste forudsætninger for at udføre et sublimt stykke arbejde? Så er Ergo-Choice værd at kigge nærmere på. Den dynamiske, ergonomiske stol med veludviklet lændestøtte sikrer siddekomfort af højeste kaliber. Dette bidrager de nøje udvalgte kvalitetsmaterialer naturligvis yderligere til. Samtidig er de med til at give dig en kontorstol, der rent designmæssigt er uden sidestykke.

Se også denne åndbare kontorstol Ergo-Free i vores soritment her

Husk at tilpasse hjul på din nye kontorstol, læs mere her

Funktioner og fordele

Justerbar siddehøjde
Justerbar rygvinkel
Låsbar rygvinkel
Justerbar nakkestøtte
Justerbar ryg uafhængigt af stolens højde
Justerbar lændestøtte op/ned
Justerbar lændepumpe i dybden
Juster 4D armlæn. (alle retninger)
Fantastisk komfort
100% ergonomisk
Samtlige dele kan justeres
Blød sæde
Blød armlæn
Åndbar

Yderligere information

Bredde

68 cm

Hoejde

114-142 cm.

Sæde bredde og dybde

50-48/52 (justerbar)

Kan klare op til

130 kg. (kan opgraderes til 180 kg.)

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Populære stole i samme kategori