Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Choice Kontorstol

Tilbud

Kontorstol med lændepumpe

4.701,36 Kr. 3.290,95 Kr.
Inkl. moms: 4.113,69 Kr.

Bestil her

Ergo-Choice Kontorstol

Hos Kontorstole.dk, er vi virkelig imponeret af af denne stol. Ergo-Choice er en stol der skal placeres i øverste hylde. Komfort og alle de mange fantastiske justeringsmuligheder gør denne stol til virkelig noget særligt. Din kontorstol er af afgørende betydning for, om du kan udføre dit arbejde tilfredsstillende. Er siddekomforten ikke i top, påvirker det nemt både arbejdsglæden og koncentrationsevnen. Derudover kan det føre til smerter i særligt ryg og lænd.

Denne stol er det perfekte valg for dig, der måske allerede døjer med rygsmerter og vil have det absolut bedste til lænd og ryg.

Med denne ergonomiske kontorstol, får du en stol der er skabt til at løfte din siddekomfort til helt nye højder. Stolen er bygget på SYNCHRON-teknologien. Det betyder, at du altid har fuld kontakt med stoleryggen – uanset hvordan du sidder.

På en Ergo-Choice finder du en enormt veludviklet lændestøtte, som yder dig optimal support dagen lang. Lændestøttens højde kan naturligvis justeres. Herudover kan du som noget ganske særligt justere dybden af lændestøtten. Det vil sige, at du kan tilpasse og pumpe den til at matche netop din krops anatomi.

Det behageligt polstrede sæde kan ligesom lændestøtten tilpasses i både højde og dybde. Samtidig kan armlæn og nakkestøttens højde og hældningsgrad justeres.

Den ultimative kontorstol med net ryg og lændepumpe

Det dynamiske ryglæn er beklædt med åndbart net-materiale i høj kvalitet. Net-materialet gør, at du kan opretholde en behagelig kropstemperatur – selv på lange og varme dage på (hjemme)kontoret. Vil du have en kontorstol, der skiller sig ud, er der altså rig mulighed for at få dét på en Ergo-Choice.

Ergo-Choices sæde er beklædt i ekstremt slidestærkt polyester for maksimal åndbar og levetid.

Den dynamiske, ergonomiske stol med veludviklet lændestøtte sikrer siddekomfort af højeste kaliber. Dette bidrager de nøje udvalgte kvalitetsmaterialer naturligvis yderligere til. Samtidig er de med til at give dig en kontorstol, der rent designmæssigt er uden sidestykke.

Se også denne åndbare kontorstol Ergo-Free i vores sortiment her

Funktioner og fordele

Justerbar siddehøjde
Justerbar rygvinkel
Låsebar rygvinkel
Justerbar nakkestøtte
Justerbar ryg uafhængigt af stolens højde
Justerbar lændestøtte op/ned
Justerbar lændestøtte (kan pumpes i dybden)
Justerbar 4D armlæn. (alle retninger)
Fantastisk komfort
100% ergonomisk
Samtlige dele kan justeres
Blød sæde
Bløde armlæn
Åndbar

Yderligere information

Bredde

68 cm

Højde

114-142 cm.

Sæde bredde og dybde

50-48/52 (justerbar)

Kan klare op til

130 kg. (kan opgraderes til 180 kg.)

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Populære stole i samme kategori