Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Returnering, vilkår og betingelser

Når du modtager en vare fra Kontorstole, har du hele 14 dage til at afprøve den hjemme (læs mere om vores tilfredshedsgaranti). Disse 14 dage gælder fra den dag varen er modtaget.

1) Kontakt

Når du har bestilt en vare hos Kontorstole, vil du typisk indenfor 3 hverdage modtage den på din adresse og foran døren med Post Nord. Vi har levering foran døren og bærer gerne op på højhuse, også uden elevator. Fra en modtagelse, har man hele 14 dage, hvor det er muligt at afprøve den hjemme. Ønsker du at returnere en vare, skal du blot og indenfor disse 14 dage kontakte os pr. email eller telefonisk og oplyse os, at du ønsker at gøre brug af din tilfredshedsgaranti.

2) Emballage

Som udgangspunkt er emballagen ikke så vigtig for os og det er muligt at returnere en stol, selv uden den originale kasse og emballage. Kontorstole skal blot modtage stolen på adressen Naverland 34 i 2600 Glostrup

3) Forsendelse

Det er muligt at sende en stol retur til os med posten, pakkemanden eller med fragtmanden. Det er ligeledes muligt at køre ind til os og levere den personligt og adressen er:

Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf: 70605005
Email: salg@kontorstole.dk

5) Bekræftelse

Når vi er blevet kontaktet vedr. en returnering, skal vi blot modtage stolen retur på vores adresse. Herefter kan vi i de fleste tilfælde finde din ordre og derefter kreditere købet. Det sker typisk ved at vi overfører det fulde beløb retur til det kort, der er brugt til at betale og dagen efter vil pengene være at finde på kontoen.

4) Tilfredshedsgaranti

Vi yder hele 14 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle køb. Du har altså fra modtagelsen af en vare 14 dage, hvor det er muligt at prøve stolen hjemme, på kontoret eller på arbejdspladsen. Dansk Kontorstole Forsyning bestrøber på at yde “Verdens bedste service” og du kan forvente følgende af os:

  • Gratis Levering
  • Lynhurtig levering og indenfor 3 hverdage
  • 10 års garanti på de fleste sliddele
  • Bedste priser
  • Tilpasning af stolen individuelt efter netop dig
  • Showroom i Glostrup
  • Gratis telefonisk rådgivning om ergonomi og komfort
  • Veluddannet personale indenfor ergonomi
  • Kæmpe udvalg
  • Topratet virksomhed på Trustpilot og Google