Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Du har 10 års garanti på din kontorstol fra Kontorstole.dk

Du har 10 års garanti på din kontorstol fra Kontorstole

Du har 10 års garanti på din kontorstol fra Kontorstole.dk En kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning er i en eksklusiv design, siddekomfort og kvalitet. Vi har ambitioner om at en kontorstol fra os, skal holde i minimum 10 år. Derfor tilbyder vi 10 års garanti på de mest udsatte dele, som er hjul, gaslift og fodkryds (gældende fra september 2018). Alle vores dele er i bedste kvalitet og ekstrem slidstærkt materiale.

En kontorstol slides meget og derfor går de billige stole tit og ofte i stykker indenfor 1 år. En kontorstol fra Kontorstole skal gerne holde i minimum 10 år. Vi har altid alle nødvendige reservedele på lager på de fleste modeller – Til levering hurtigt.

Valg af hjul og gaslift 

Dansk Kontorstole Forsyning er specialister i kontorstole og fordelen ved at handle hos en specialist er mange. Bl.a. kan vi tilpasse din kontorstol, så den passer dig 100% i højden og tilvalg af hjul. Har du din kontorstol stående på trægulv eller f.eks. fliser eller klinker, skal du have gummihjul for at undgå at din nye kontorstol laver ridser på dit gulv.

Har du tæpper hjemme eller på kontoret, behøver du ikke at bløde hjul, da alle kontorstole som standard er udstyret med hjul beregnet til tæpper. 

Du har 10 års garanti på din kontorstol fra os og en kontorstol der holder i evigheder

Er du 185 cm. høj eller vejer mere end 120 kg. vil vi anbefale en “ekstra høj/stærk gaslift”. Sådan en gaslift gør, at din kontorstol kommer en 6-7 cm. højere op og dermed sikrer dig en markant bedre siddekomfort. Denne gaslift er ligeledes stærkere og kan klare op til 180 kg. 

Du tilpasser din nye kontorstol på siden med detaljer omkring modeller.