Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Taburetter

Fleksibel arbejdsposition og fantastisk siddekomfort med en Taburet

Med en taburet fra Dansk kontorstole Forsyning, har du mulighed for at kombinere en fleksibel arbejds- og siddeposition med en ergonomisk siddekomfort. Den ekstra siddekomfort gør at du kan arbejde i mange timer uden at gøre skade på din ryg i forskellige arbejdspositioner.

Er du i tvivl om en taburet er det rette valg for dig? Så står vi altid klar til at guide dig!

Taburetter til hjemmet eller den moderne arbejdsplads

Leder du efter moderne taburetter til dit kontor eller hjem, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig et bredt udvalg, som du kan se her på siden. Taburetter kan bruges mange forskellige steder: I hjemmet, på kontoret, lageret, klinikken og i institutionen. Det er et møbel, der har været populært i mange år. Og det er der mange gode grunde til. Den fylder meget lidt, giver god komfort og optimale bevægemuligheder. Taburetten er et godt alternativ til den større og mere klodsede kontorstol.

Der er forskellige holdninger til taburetter, og de har naturligvis både fordele og ulemper. Hvorvidt en taburet er for dig, er op til dig selv at finde ud af. Hvis du er i tvivl, kan du læse om fordelene ved at købe en taburet:

Fordele ved en taburet fra Dansk Kontorstole Forsyning

Der er mange fordele ved taburetter, som du kan have med i dine overvejelser. Hos Kontorstole.dk er vi specialiseret i ergonomiske taburetter og ergonomiske kontorstole. Vi har derfor stor viden om og erfaring med denne type stole.

  • Perfekt som ekstra stol: Hvis du er blevet træt af at sidde i din kontorstol, kan du bruge din skammel som ekstra stol. Det er en god idé at have en ekstra stol, så du ikke skal sidde i samme hele dagen. På den måde sikrer du dig, at du varierer dine siddestillinger. Det er en løsning, der passer til både hjemmet og arbejdspladsen.
  • Fremragende siddekomfort: Uanset hvordan du vender den rundt, er det muligt at opnå en fremragende siddekomfort med en taburet. Taburetten giver en siddeposition, hvor hele ryggen er aktiveret. Hoftevinklen åbnes, og du opnår en sund og ergonomisk siddeposition
  • God til mange opgaver på arbejdspladsen: Det er ikke uden grund, at mange virksomheder og offentlige institutioner vælger at investere i taburetter. De er særligt velegnede til mange forskellige opgaver. Hvis f.eks. skal hjælpe patienter, ældre, børn og handicappede, kan dette med fordel udføres på en taburet.
  • Smukt design: Selvom du måske ikke forbinder taburetten med de fineste møbler, kan du sagtens finde en taburet med et flot design. Vi har i et kæmpestort udvalg af stilfulde taburetter til det moderne hjem.

Find en god taburet på udsalg

Er du overbevist om, at en taburet er det rigtige valg for dig? Så kan du bestille den allerede i dag. Vi på Kontorstole.dk har omhyggeligt valgt alle de bedste taburetter på markedet. Kig rundt her på siden, og du vil finde et bredt udvalg af smukke taburetter. Vi fører bl.a. elegante taburetter af læder, kontorstole med høj ryg, kontorstole med lav ryg og du kan vælge mellem mange forskellige farver. Det er både nemt og hurtigt at købe en taburet online hos os. Du får det største udvalg og de mest fordelagtige priser. Vi har ofte tilbud og udsalg, hvor du kan få vores kvalitetsprodukter endnu billigere.