Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kompetent ergonomisk rådgivning

Dansk Kontorstole Forsyning er en af de førende leverandører af ergonomiske kontorstole til erhvervslivet og de danske hjem. Vi har altid flere end 100 gode kontorstole på lager og har helt sikkert også et til dig. Flere og flere virksomheder og private mangler en grundig viden omkring komfort og ergonomi. Netop ergonomi er noget vi prioriterer ekstremt højt – Noget som specielt erhvervslivet også burde gøre. Hos Kontorstole har vi mange besøgende hver dag i vores showroom og her bemærker vi denne manglende viden.

kontorstol ergonomisk kontor

Den rigtige siddepostion er vigtigere end kontorstolen

Ja, og det står vi 100% fast ved. Det kan ikke beskrives nok så meget. Du kan have “verdens bedste kontorstol” men har du for vane at sidde forkert, vil du dermed ikke få gavn af den – Overhovedet. En god kontorstol er ikke nok, det er mindst lige så vigtigt at bordet er i den rette højde, så du kigger lige ind på skærmen. Som udgangspunkt kræver det ikke disse få men meget effektive råd:

1) Sid så dine ben hviler på gulvet. Dine ben må og SKAL hvile på gulvet i en flad stilling.
2) Dine lår skal gerne hælde en lille smule ned ad. Denne er meget vigtig for at undgå smerter i lænd og specielt baller.
3) Rank ryg. Denne er naturligvis en selvfølge.
4) Træk stolen HELT IND eller så tæt ind til bordet som overhovedet muligt. For at sidde med rank ryg, skal du kunne komme tæt ind til bordet.
5) Den rigtige bordhøjde. Du skal gerne kigge lige ud og dermed se din skærm.
6) Husk at rejse dig ca. en gang i timen og lige stræk benene.

Hvem er Kontorstole?

Kontorstole er en af de førende udbydere af de bedste ergonomiske kontorstole i Danmark. Vi har i mange å leveret kvalitets-kontorstole til førende virksomheder i Danmark og Europa. En kontorstol fra Kontorstole er med garanti i bedste kvalitet og komfort. Vi udvælger vores sortiment med omhu og kvalitetstester dem til den mindste detalje. Vi har altid mange gode kontorstole at vælge mellem og lister her et lille udpluk af de mest populære.