Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Body lav ryg

Tilbud

Fokus på lændestøtte.

3.971,76 Kr. 2.780,23 Kr.
Inkl. moms: 3.475,29 Kr.

Bestil her

Ergo-Body er en kontorstol der måler 10 ud af 10 på ryg og lændestøtte. Er du på udkig efter en kontorstol der yder ekstra støtte til ryg og lænd? Så har du fundet den rette i en Ergo-Body. Denne kontorstol er det ideelle valg for dig, der er på udkig efter en ergonomisk kontorstol, der kommer med de bedste features og egenskaber samtidig med et ønske om ekstra kærlig lændestøtte.

Designet er moderne og tidløst, ligesom samtlige dele bærer præg af høj kvalitet og komfort. Kontorstolen er fremstillet af materialer der e rekstrem slidstærk og holder i rigtig mange år. Dermed vil Ergo-Body i høj grad være henvendt til den forventebruger, som hverken vil gå på kompromis med design, kvalitet eller ergonomi.

Har du dårlig lænd eller ryg? Så er denne kontorstol bedst

Er siddekomfort noget du prioriterer? En perfekt siddekomfort er en realitet med denne kontorstol. Du glæde dig over, at du kan knokle mange timer på kontoret uden at døje med skader eller ømhed. Der er virkelig mange justeringsmuligheder med denne stol, hvor du kan justere på bl.a. hovedstøtte, armlæn, siddehøjde, sædedybde og ryg som kan justeres uafhængigt af stolens højde.

De mange justeringsmuligheder giver dig enorm fleksibilitet, fordi du har mulighed for at tage udgangspunkt i dine egne personlige behov, dvs. stolen kan tilpasses præcis som du vil have det. Ergo-body byder på en fremragende 3-punkts mekanisme, der er udstyret med ergonomisk placerede knapper. Ydermere lever arbejdsstolen op til selv de strengeste sikkerhedskrav. Modellen er godkendt i henhold til TÜV og LGA og er perfekt til dig der sidder mange timer foran en computer og har dermed behov for en virkelig god kvalitets-kontorstol.

Ergo-Body er nem at justere og vedligeholde, der vil kunne tilfredsstille enhver persons foretrukne siddestilling. Den fantastiske og unikke ergonomi er med til at sikre en mere koncentreret arbejdsindsats, så du får det optimale ud af din arbejdsdag.

Bemærk: Denne model findes også med nakkestøtte, se evt. under “Kontorstole med høj ryg”

Denne kontorstol er perfekt til dig, der sidder foran en computer i mange timer. Se også Ergo-Body kontorstol med høj ryg.

Funktioner:

1) Justerbar sædedybde
2) Maksimal brugervægt på 150 kg.
3) Justerbar ryg
4) Højdejusterbar gaslift (46-56 cm.)
5) Sikkerhedsgodkendt i henhold til TÜV og LGA)
6) 100% ergonomisk kontorstol
7) Fremragende åndbarhed
8) Ergonomisk og justerbar ryglæn i 5 positioner
9) Integreret lændestøtte
10) GARANTERET bedste siddekomfort
(tilfredshedsgaranti)
11) 12-trins højdejusterbar hovedstøtte
12) Justerbar armlæne (kan pilles af)
13) Ekstrem god lændesupport
14) Perfekt siddekomfort med høj fleksibilitet
15) Tilt-sæde
16) Fungerer også uden armlæn

Yderligere information

Bredde

63 cm

Højde

107 – 117 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 X 47-55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Populære stole i samme kategori