Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.

Ergo-Body lav ryg

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Bedst i test på lændestøtte.

2.748,80 Kr. Inkl. moms: 3.436,00 Kr.

Bestil her

Ergo-Body er en kontorstol der måler 10 ud af 10 på ryg og lændestøtte. Er du på udkig efter en kontorstol der yder ekstra støtte til ryg og lænd? Så har du fundet den rette i en Ergo-Body. Denne kontorstol er det ideelle valg for dig, der er på udkig efter en ergonomisk kontorstol, der kommer med de bedste features og egenskaber samtidig med et ønske om ekstra kærlig lændestøtte.

Designet er moderne og tidløst, ligesom samtlige dele bærer præg af høj kvalitet og komfort. Kontorstolen er fremstillet af materialer der e rekstrem slidstærk og holder i rigtig mange år. Dermed vil Ergo-Body i høj grad være henvendt til den forventebruger, som hverken vil gå på kompromis med design, kvalitet eller ergonomi.

Har du dårlig lænd eller ryg? Så er denne kontorstol den absolut bedste

Er siddekomfort noget du prioriterer? En perfekt siddekomfort er en realitet med denne kontorstol. Du glæde dig over, at du kan knokle mange timer på kontoret uden at døje med skader eller ømhed. Der er virkelig mange justeringsmuligheder med denne stol, hvor du kan justere på bl.a. hovedstøtte, armlæn, siddehøjde, sædedybde og ryg som kan justeres uafhængigt af stolens højde.

De mange justeringsmuligheder giver dig enorm fleksibilitet, fordi du har mulighed for at tage udgangspunkt i dine egne personlige behov, dvs. stolen kan tilpasses præcis som du vil have det. Ergo-body byder på en fremragende 3-punkts mekanisme, der er udstyret med ergonomisk placerede knapper. Ydermere lever arbejdsstolen op til selv de strengeste sikkerhedskrav. Modellen er godkendt i henhold til TÜV og LGA og er perfekt til dig der sidder mange timer foran en computer og har dermed behov for en virkelig god kvalitets-kontorstol.

Ergo-Body er nem at justere og vedligeholde, der vil kunne tilfredsstille enhver persons foretrukne siddestilling. Den fantastiske og unikke ergonomi er med til at sikre en mere koncentreret arbejdsindsats, så du får det optimale ud af din arbejdsdag.

Bemærk: Denne model findes også med nakkestøtte, se evt. under “Kontorstole med høj ryg”

Denne kontorstol er perfekt til dig, der sidder foran en computer i mange timer. Se også Ergo-Body kontorstol med høj ryg.

Funktioner:

1) Justerbar sædedybde
2) Maksimal brugervægt på 150 kg.
3) Justerbar ryg
4) Højdejusterbar gaslift (46-56 cm.)
5) Sikkerhedsgodkendt i henhold til TÜV og LGA)
6) 100% ergonomisk kontorstol
7) Fremragende åndbarhed
8) Ergonomisk og justerbar ryglæn i 5 positioner
9) Integreret lændestøtte
10) GARANTERET bedste siddekomfort
(tilfredshedsgaranti)
11) 12-trins højdejusterbar hovedstøtte
12) Justerbar armlæne (kan pilles af)
13) Ekstrem god lændesupport
14) Perfekt siddekomfort med høj fleksibilitet
15) Tilt-sæde
16) Fungerer også uden armlæn

Yderligere information

Bredde

63 cm

Hoejde

107 – 117 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 X 47-55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Populære stole i samme kategori