Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.

Chefstole

En chefstol er mere end bare en kontorstol. Her får du kvalitet, komfort og stilfuldt design for alle pengene. Søger du komfort i særklasse og en stol du føler dig “hjemme” i, så er du kommet til det rette sted.

Chefstole i luksusklassen

Hvis du er chef, skal du selvfølgelig have din helt egen chefstol. Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du et stort udvalg af elegante og behagelige kontorstole. En god kontorstol er fremstillet af materialer af den bedste kvalitet og giver maksimal komfort. På den måde sikrer du dig, at kunne komme behageligt igennem en lang arbejdsdag. Designet er også i top, så du stolt vil kunne vise stolen frem. Så viser du dine medarbejdere og kunder, at du hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Køb en ergonomisk kontorstol

Vælger du at købe en af vores ergonomiske kontorstole, kan du forvente tre ting: Kvalitet, siddekomfort og lækkert design. Du har mulighed for at justere stolen, så den passer perfekt til dig. Dette gælder bl.a. ryggen samt vippe- og gyngefunktionen. Du kan også selv vælge, om stolen skal være med eller uden armlæn.

Søger du råd og vejledning? Find inspiration til en god ergonomisk kontorstol her

Alle vores chefstole er udstyret med en høj ryg, hvilket giver maksimal støtte til både lænd, nakke og skuldre. Dette kan forebygge smerter i ryggen, så du kan komme behageligt igennem en lang arbejdsdag. Med andre ord får du ikke en bedre siddekomfort end med en af vores chefstole.

En god chefstol med vanedannende komfort

Hvis du er på udkig efter en chefstol i luksusklassen, vil en af vores stole med garanti være det helt rette valg for dig. Husk, at du altid er velkommen til at besøge vores showroom i Glostrup ca. 15 km. fra Københavns Hovedbanegård. Her kan du både se og prøve vores forskellige chefstole, inden du beslutter dig for, hvilken du skal vælge. Skulle den alligevel ikke falde i din smag? Så kan du benytte dig af vores tilfredshedsgaranti, som giver dig fuld returret inden for 8 dage. Dette gælder også, selvom du har samlet og afprøvet stolen.