Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Chefstole

Chefstole – en kontorstol lidt ud over det sædvanlige

En chefstol er mere end bare en kontorstol. Her får du en stol hvor der både er fokus på høj komfort, et eksklusivt look, lækre materialer og unikke funktioner din krop vil takke dig for. Hos Dansk Kontorstole Forsyning kan du altid være sikker på at du får en chefstol i luksusklassen. Vi guider dig til den maksimale komfort i hverdagen og i hjemmet – Køb din chefstol i dag!

Chefstole i luksusklassen

Hvis du er chef, skal du selvfølgelig have din helt egen chefstol. Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du et stort udvalg af elegante og behagelige kontorstole. En god kontorstol er fremstillet af materialer af den bedste kvalitet og giver maksimal komfort. På den måde sikrer du dig, at kunne komme behageligt igennem en lang arbejdsdag. Designet er også i top, så du stolt vil kunne vise stolen frem. Så viser du dine medarbejdere og kunder, at du hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Køb en ergonomisk kontorstol

Vælger du at købe en af vores ergonomiske kontorstole, kan du forvente tre ting: Kvalitet, siddekomfort og lækkert design. Du har mulighed for at justere stolen, så den passer perfekt til dig. Dette gælder bl.a. ryggen samt vippe- og gyngefunktionen. Du kan også selv vælge, om stolen skal være med eller uden armlæn.

Søger du råd og vejledning? Find inspiration til en god ergonomisk kontorstol her

Alle vores chefstole er udstyret med en høj ryg, hvilket giver maksimal støtte til både lænd, nakke og skuldre. Dette kan forebygge smerter i ryggen, så du kan komme behageligt igennem en lang arbejdsdag. Med andre ord får du ikke en bedre siddekomfort end med en af vores chefstole.

En god chefstol med vanedannende komfort

Hvis du er på udkig efter en chefstol i luksusklassen, vil en af vores stole med garanti være det helt rette valg for dig. Husk, at du altid er velkommen til at besøge vores showroom i Glostrup ca. 15 km. fra Københavns Hovedbanegård. Her kan du både se og prøve vores forskellige chefstole, inden du beslutter dig for, hvilken du skal vælge. Skulle den alligevel ikke falde i din smag? Så kan du benytte dig af vores tilfredshedsgaranti, som giver dig fuld returret inden for 8 dage. Dette gælder også, selvom du har samlet og afprøvet stolen.