Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Lifestyle Kontorstol

Tilbud

En fantastisk kontorstol.

5.066,16 Kr. 3.545,86 Kr.
Inkl. moms: 4.432,32 Kr.

Bestil her

Ergo-Lifestyle Kontorstol

Drømmer du om aldrig mere at bøvle med ryg- og lændesmerter efter lange dage i kontorstolen? Så er Ergo-Lifestyle det rette valg for dig.

Ergo-Lifestyle kontorstol er til den absolut kræsne bruger, der ønsker frihed og tilpasningsmuligheder. Samtlige dele på denne fantastiske kontorstol er justerbar. Ergo-Life stolens første prioritet er lændestøtte, komfort, åndbarhed og frihed da stolen vil tilpasse dig og ikke omvendt.

Den stilrene, moderne stol med et tredelt ryglæn har en særdeles veludviklet lændestøtte, som sikrer optimal support hele dagen igennem. Lændestøtten følger din krop naturligt grundet SYNCHRON-mekanismen, som stolen bygger på – Også er den 100% åndbar for dig der er træt af at sidde i en ekstrem varm kontorstol i specielt de varme sommerdage.

SYNCHRON-mekanismen giver dig en dynamisk kontorstol, der følger dig. Teknologien sikrer, at du altid har fuld kontakt med lændestøtten, hvorved du får den gennemførte support, din krop har brug for. Uanset, om du læner dig frem mod dit skrivebord, eller du læner dig afslappet tilbage, når du taler i telefon, kan du være sikker på, at Ergo-Lifestyle kontorstolen følger din krop på behagelig vis.

Foruden lændestøtten består stoleryggen af et ryglæn og en nakkestøtte. Begge disse kan manuelt justeres i højden, hvorved du har mulighed for at tilpasse stolen netop din fysik.

Generelt får du med denne elegante kvalitetsstol utallige forskellige tilpasningsmuligheder, som gør det muligt at indstille stolen, så du er tilfreds.

Stolens base består af poleret aluminium, imens dens sæde og ryglæn er beklædt med net i høj kvalitet. Denne fortrinlige åndbarhed sikrer, at du kan opretholde en behagelig kropstemperatur på selv de længste – og varmeste – dage i stolen. Dermed er du sikret optimale betingelser for at kunne yde et godt stykke arbejde.

Vores vurdering: WOW, så kort kan det beskrives. Denne kontorstol er uden sammenligning en af de absolut bedste på lændestøtte og komfort. Vi er virkelig imponeret af Lifestyle stolen og man nyder hvert sekund i den. Ønsker du det bedste af det bedste? Så er det denne stol du behøver.

Funktioner og fordele

Perfekt og virkelig unik design
Justerbar sædedybde
Justerbar lændestøtte
Justerbar nakkestøtte
Justerbar hældning
Justbar siddehøjde
Justerbar armlæn
Armlæn kan drejes 2cm. i hver retning
Armlæn kan skubbes frem og tilbage
12 timers ergonomisk kontorstol
Ekstrem åndbar
Bløde armlæn
Ekstra lændestøtte
God komfort

Yderligere information

Bredde

72 cm

Højde

130-140cm (justerbar)

Sæde bredde og dybde

50 X 50 cm. (justerbar)

Kan klare op til

130 kg. (ekstra stærk gaslift kan vælges)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Farve

Sort, Hvid.

Populære stole i samme kategori