Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Free Kontorstol

Tilbud

Ergonomi, komfort og unikt design

4.610,16 Kr. 3.227,11 Kr.
Inkl. moms: 4.033,89 Kr.

Bestil her

Med Ergo-Free kontorstolen får du uovertruffen siddekomfort. Den elegante stol har et væld af tilpasningsmuligheder, så den kan tilpasses din krop. Stolen kan således sikre dig en behagelig arbejdsstilling i mere end otte timer. Samtidig passer dens tidløse design ind i ethvert hjem eller kontorlokale. Navnet stammer fra alle de fantastiske justeringsmuligheder du har i netop denne kontorstol.

Ergo-Free bygger på en skeletrygstøtte, der nemt tilpasser sig kroppen. Da stolen er baseret på SYNCHRON-mekanismen, har du altid fuld kontakt med ryglænet, som på naturlig vis følger dine bevægelser. Ryggens hældningsgrad kan selvfølgelig også indstilles manuelt. Vælg mellem fire forskellige hældninger ved hjælp af den intuitive vippelås.

Du kan vinke farvel til lændesmerter med Ergo-Free, som har en særdeles veludviklet lændestøtte. Lændestøtten kan placeres i syv forskellige positioner, så du altid får optimal support. Endvidere kan sædets dybde og højde justeres trinløst, ligesom armlænene kan indstilles i syv positioner. Den trinløse drejelige nakkestøtte kan placeres i 10 forskellige højder.

Du får kort og godt en kontorstol, der kan tilpasses dig, når du vælger Ergo-Free.

Uovertruffen kvalitet og siddekomfort i et smukt design

Ergo-Free er produceret efter de højeste og nyeste standarder. Stolen er blandt andet TÜV- og SGS-testet. Basen er fremstillet af solidt, poleret aluminium og har sikre dobbelthjul. Stolen kan altså benyttes på både tæpper og glatte overflader.

Armlænene er fremstillet i blødt og behageligt plastmateriale. Sæde og ryglæn er beklædt med slidstærkt, åndbart materiale i stof af højeste kvalitet. Dét er med til at sikre den gode siddekomfort i mange timer i streg. Samtidig bidrager det til stolens elegante og klassiske udtryk.

Ergo-Frees design er smalt og smagfuldt. Stolen kan således passe ind i ethvert kontor eller hjem. Dermed er stolen for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller siddekomfort. Du får i Ergo-Free en ergonomisk stol med utallige justeringsmuligheder i et sublimt design. Denne model får meget stor interesse fra vores besøgende i showroom for i denne model får du ergonomi og komfort, hvilket ellers normalt ikke hører sammen. Vores vurdering er at denne er virkelig en fantastisk kontorstol med oceaner af muligheder.

Se også vores Ultima Modest kontorstol som også er en god chefstol i ægte læder.

Justeringsmuligheder og fordele

Justerbar siddehøjde
Justerbar sædedybde
Justerbar armlæn
Justerbar ryg hældning
Justerbar lændestøtte
Justerbar nakkestøtte
Justerbar hårdhed ved tilt
Ryg i “tyndere” polyester (meget åndbar)
Fantastisk komfort
Flot og unik design

Yderligere information

Bredde

70 cm

Højde

130-140cm (justerbar)

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 – 55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Populære stole i samme kategori