Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.
Ergo-Body og Ergo-Back modellerne er desværre endnu engang forsinket til mandag d. 21 september

Ergo-Free Kontorstol

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Senest viste kontorstole

Ergonomi og komfort

3.196,80 Kr. Inkl. moms: 3.996,00 Kr.

Bestil her

Med Ergo-Free kontorstolen får du uovertruffen siddekomfort. Den elegante stol har et væld af tilpasningsmuligheder, så den kan tilpasses din krop. Stolen kan således sikre dig en behagelig arbejdsstilling i mere end otte timer. Samtidig passer dens tidløse design ind i ethvert hjem eller kontorlokale. Navnet stammer fra alle de fantastiske justeringsmuligheder du har i netop denne kontorstol.

Ergo-Free bygger på en skeletrygstøtte, der nemt tilpasser sig kroppen. Da stolen er baseret på SYNCHRON-mekanismen, har du altid fuld kontakt med ryglænet, som på naturlig vis følger dine bevægelser. Ryggens hældningsgrad kan selvfølgelig også indstilles manuelt. Vælg mellem fire forskellige hældninger ved hjælp af den intuitive vippelås.

Du kan vinke farvel til lændesmerter med Ergo-Free, som har en særdeles veludviklet lændestøtte. Lændestøtten kan placeres i syv forskellige positioner, så du altid får optimal support. Endvidere kan sædets dybde og højde justeres trinløst, ligesom armlænene kan indstilles i syv positioner. Den trinløse drejelige nakkestøtte kan placeres i 10 forskellige højder.

Du får kort og godt en kontorstol, der kan tilpasses dig, når du vælger Ergo-Free.

Uovertruffen kvalitet og siddekomfort i et smukt design

Ergo-Free er produceret efter de højeste og nyeste standarder. Stolen er blandt andet TÜV- og SGS-testet. Basen er fremstillet af solidt, poleret aluminium og har sikre dobbelthjul. Stolen kan altså benyttes på både tæpper og glatte overflader.

Armlænene er fremstillet i blødt og behageligt plastmateriale. Sæde og ryglæn er beklædt med slidstærkt, åndbart materiale i stof af højeste kvalitet. Dét er med til at sikre den gode siddekomfort i mange timer i streg. Samtidig bidrager det til stolens elegante og klassiske udtryk.

Ergo-Frees design er smalt og smagfuldt. Stolen kan således passe ind i ethvert kontor eller hjem. Dermed er stolen for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller siddekomfort. Du får i Ergo-Free en ergonomisk stol med utallige justeringsmuligheder i et sublimt design. Denne model får meget stor interesse fra vores besøgende i showroom for i denne model får du ergonomi og komfort, hvilket ellers normalt ikke hører sammen. Vores vurdering er at denne er virkelig en fantastisk kontorstol med oceaner af muligheder.

Se også vores Ultima Modest kontorstol som også er en god chefstol i ægte læder.

Justeringsmuligheder og fordele

Justerbar siddehøjde
Justerbar sædedybde
Justerbar armlæn
Justerbar ryg hældning
Justerbar lændestøtte
Justerbar nakkestøtte
Justerbar hårdhed ved tilt
Ryg i “tyndere” polyester (meget åndbar)
Fantastisk komfort
Flot og unik design

Yderligere information

Bredde

70 cm

Hoejde

130-140cm (justerbar)

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 – 55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Senest viste kontorstole

Populære stole i samme kategori