Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergonomiske kontorstole – Bedst i test 2022

Når det kommer til kontorstole, er der mange at vælge imellem, uanset om det er ergonomiske kontorstole eller ej. Ergonomiske kontorstole har bare mange fordele og da der findes mange forskellige, kan det være svært at vælge hvilken en du vil have.

Før vi begynder vores test, har vi dog nogle spørgsmål – eller rettere retningslinjer, som vi synes at du skulle tænke over, før du vælger den kontorstol du gerne vil have. Dette er for at du får valgt den bedste stol, som passer til dit behov.

Hvilken kontorstol-type er du til?

Høj ryg Kontorstol Chefstole Lav ryg
Alle de bedste kontorstole Kontorstole med høj ryg Chefstole Kontorstole med lav ryg
 • Hvordan skal kontorstolen bruges?
 • Hvilke funktioner skal en kontorstol minimum kunne?
 • Hvor meget vil du kunne indstille på kontorstolen? (Sædedybde, vip fremover/tilbage og så videre)

Ergo-Back kontorstol til 3.852

Er du på jagt efter en kontorstol med ekstra støtte til lænd og ryg? Eller en kontorstol der yder en unik support til netop lænd og ryg? Så er Ergo-Back kontorstolen uden sammenligning en af de bedste på markedet. Denne kontorstol er det perfekte til netop dig, der døjer med smerter i lænd og ryg.

Ergo Back Kontorstol

Mål på en Ergo-Back kontorstol

 • Højde: 111 – 141 cm
 • Nakkestøtte: 25 x 10 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Sædedybde & bredde: 47 cm
 • Siddehøjde: 43 – 55 cm
 • Armlænshøjde: 62 – 82 cm (målt fra bunden)
 • Ryglæn BxH: 41 cm x 51 cm

Se den med flere detaljer her: Ergo-Back kontorstol

Ergo-Body Kontorstol til 3.852.-

En 100% ergonomisk kontorstol med adskillelige justeringsmuligheder. En Ergo-Body minder meget om en Ergo-Back og virkelig mange har glæde af netop denne ergonomiske kontorstol.

Ergo-Body Kontorstol

Mål på en Ergo-Body Kontorstol

 • Højde: 118 – 149 cm
 • Hovedstøtte: 20 x 13 cm
 • Bredde & Dybde: 63 cm
 • Sædedybde & bredde: 47 cm
 • Siddehøjde: 45 – 57 cm
 • Armlænshøjde: 64 – 84 cm (målt fra bunden)
 • Ryglæn BxH: 42 cm x 60 cm

Se flere detaljer på stolen her: Ergo-Body Kontorstol

De bedste ergonomiske kontorstole kan du finde her:

Ergo-Tech ergonomisk kontorstol
Milano designer stol
Melbourne chefstole

Det er blot få spørgsmål, som man kunne stille sig selv. I takt med at du læser igennem vores test, vil du selv kunne se nogle fede features som de forskellige stole kan og forhåbentlig vælge den stol der passer bedst på dig.

Du vil vel ikke være en af de 86% af danskere, som sidder dårligt på deres kontorstol?

Alle anviste kontorstole herunder er 100% ergonomiske og med adskillelige justeringsmuligheder.

Dansk Kontorstole Forsyning

Ergonomiske kontorstole med adskille justeringsmuligheder

Det smarte med ergonomiske kontorstole og/eller en god gamer stol er, at de kan blive justeret, så de passer til dig og din krop. Du kan derfor komme til at sidde i en afslappet stilling, en arbejdsom stilling og meget mere. Ved at skifte stillinger, vil du automatisk blive mere produktiv og frisk, da du ikke skal sidde som du ellers gør, hele dagen.

Bedste gamer stol 2021

Det kan dog også være svært at justere din kontorstol rigtig. Bliver din kontorstol ikke justere korrekt, vil det være ligegyldigt om stolen er god eller dårlig, du vil nemlig stadig komme til at sidde dårligt. Justere du derimod stolen korrekt, vil du ikke kunne mærke forskel om du sidder på din stol eller på en sky. Det er ligeledes en god ide at undersøge markedet for de bedste og billigste kontorstole i Danmark.

De ting, som man altid skal huske at justere på i 2022 er følgende:

 • Ryglænets højde (Husk at justere i den for ikke at belaste kroppen)
 • Sædevinkelsindstilling

Det kan dog også hurtigst nævnes at der ikke findes en position, som man skal sidde i, hele dagen. Faktisk vil det være bedst for din krop, hvis du husker at skifte positioner i løbet af dagen, så du ikke fastlåser din krop.

Samtidig ska du også huske at holde pauser og komme op og strække din krop, særligt hvis der er tale om en lang arbejdsdag. Føler man sig træt, kan man på nogle stole “aktivere” en vip, som gør at man ikke falder i søvn –og at man lige skal holde sin koncentration, for ikke at falde at stolen, f.eks i en XXL kontorstol. At have en forovervip gavner nemlig ens blodtilførsel til hjernen.

XXL kontorstol

Med en god kontorstol kan du forbygge skader

En god kontorstol er altafgørende for at undgå skader. I dag bruger mange mennesker flere timer om dagen på deres kontorstol –både på arbejdspladsen og når man kommer hjem, og det får mange til at få skader.

Derudover vil man også kunne mærke at man får mere og mere ondt i ryggen, jo tættere på skaden man kommer -og det giver et dårligt arbejdsmiljø både hos dig og dine kollegaer, hvilket blot får ens sygedage til at sige. Ja, faktisk kan det blive så slemt, at man helt mister lysten til at gå på arbejde – eller sætte sig i sin kontorstol derhjemme..

En kontorstol er heller ikke nødvendigvis en billig investering for mange og det vil være frygteligt, hvis du blev nød til at skrotte din kontorstol alene af den årsag, at den ikke passer på dig.

Har du brug for hjælp til at vælge din næste ergonomiske kontorstol, skal du være velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig.