Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

President Exclusive

Tilbud

Flere farver

5.430,96 Kr. 3.801,67 Kr.
Inkl. moms: 4.752,09 Kr.

Bestil her

  • *Farve

    Reset options

President Exclusive kontorstol

President Exclusive er en unik og eksklusiv kontorstol, som er en tand bedre og flottere end de fleste andre kontorstole på markedet. Denne kontorstol er hovedsageligt henvendt til dig, der kun kan stille dig tilfreds med det bedste af det bedste, når det handler om kontorstole.

President er en eftertragtet kontorstol, som først og fremmest kommer med et ergonomisk formet ryglæn og et sæde med komfortabel læder-polstring. Armlæn er fremstillet af forkromet aluminium og byder desuden på blødt læder. Der er naturligvis blevet anvendt ægte læder, ligesom alle andre anvendte materialer bærer præg af særdeles høj kvalitet.

Du har med al sandsynlighed ikke lyst til at rejse dig fra denne kontorstol, når du først har sat dig ned, da komforten er formidabel. Du kan justere ryglænet op og ned samt frem og tilbage (ved samling), så du kommer til at sidde som ønsket. Du får desuden glæde af integreret nakkestøtte, så du næppe vil komme til at døje med nakkesmerter.

Ren nydelse – Ren komfort

Kontorstole.dk har ikke overladt noget til tilfældighederne i forbindelse med design, udvikling og fremstilling af denne kontorstol, som imponerer på alle faktorer. Den kvalitetsbevidste forbruger vil med al sandsynlighed blive glad for denne luksuriøse kontorstol, som alle stillesiddende kontorfolk fortjener at opleve.

President er en meget populær kontorstole og du kan stadig nå at erhverve dig den eksklusive kontorstol, hvis du er overbevist om, at den opfylder dine behov og ønsker. Hvad enten du arbejder deltid eller fuldtid, så vil du komme til at elske denne kontorstol, som giver dig og din krop de bedste arbejdsbetingelser.

Se også en anden eksklusiv kontorstol i Ultima Modest her

1) Eksklusiv design
2) Unik design af armlæn
3) Ergonomisk formet ryglæn
4) Sæde med komfortabel polstring
5) Forkromet armlæn og blød læder finish
6) Justerbar ryg
7) Fantastisk komfort
8) Ægte læder
9) Integreret nakkestøtte
10) De bedste arbejdsbetingelser
11) Moderne design
12) Integreret lændestøtte
13) Et populært valg

Yderligere information

Højde

118 – 127 cm

Bredde

61 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

49 cm

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Populære stole i samme kategori