Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Tron Kontorstol

Tilbud

UDGÅET !

4.883,76 Kr. 3.418,63 Kr.
Inkl. moms: 4.273,29 Kr.

Bestil her

Denne model er desværre udgået – Se Canadian Ergo 04 i stedet

Er du på udkig efter den ultimative kontorstol med en unik lændestøtte, som er spækket med luksuriøse funktioner, skal du ikke lede længere. Ergo-Tron er nemlig præcis den kontorstol, du leder efter. Med bækkenaflastning, nakkestøtte og uendelige tilpasningsmuligheder vil du få en kontorstol, som er udover det sædvanlige.

Denne kontorstol har en anbefalet siddetid på 12+ timer. Denne høje anbefalede siddetid er mulig, fordi komforten og støtten er så fantastisk, og Ergo-Tron er derfor den ideelle kontorstol til mange arbejdstimer på kontoret.

En ergonomisk topmodel

Ryglænet på denne kontorstol er ergonomisk formet, hvilket gør, at den er tilpasset efter kroppens anatomi. Det er muligt at indstille ryglænets hældning i tre forskellige trin, og dette betyder, at man i løbet af arbejdsdagen kan variere sin siddeposition. Sædet er polstret med en frodig polstring i sort materiale, som matcher de resterende farver på stolen.
Basen samt armlænet er nemlig ligeledes stort, hvilket står i flot kontrakt til den sølv base. Den dejlige store og ergonomiske nakkestøtte gør det muligt at få en behaglig hældning af hovedet, som uden tvivl vil aflaste den til tider spændte nakke. Slutteligt er der et robust og attraktivt fodkryds med en diameter på 70 cm. Dette gør, at kontorstolen Ergo-Tron har en yderst høj stabilitet. Designet af kontorstolen er derfor i top, og den vil klæde langt de fleste kontorer – både design og komfortmæssigt.

Ses der på kontorstolens mål, er højden 125-137 cm, bredden 70 cm og sædedybde 44 cm. Sædebredde er 43 cm, sædehøjde er 46-56 cm og faktisk er gaslift TÜV-Rheinland LGA type testet. Du vil derfor være sikker på at få en kvalitetsstol med et kvalitets-sikret gaslift. Armlænshøjden er 29-39 cm, og nakkestøtten er 29 cm i bredden samt 15 cm i højden. Ryglænet måler 43 cm i bredden og 59 cm i højden. Som det fremgår af tallene, kan Ergo-Tron virkelig tilpasses den enkelte person, hvilket er med til at gøre kontorstolen til en perfekt bestanddel på kontoret.

Adskillelige justeringsmuligheder

Tilpasningen og justeringen foretages gennem kontorstolens specielle funktioner. Ergo-Tron har en 3-punktssynkron mekanisme med ergonomisk indstillede betjeningselementer. Dette betyder, at ryglænet kan indstilles til tre forskellige hældningsvinkel.

Rygstøtten er ligeledes justerbar i højen, hvor den kan indstilles i fire trin. Sædedybdejusteringen foregår med et glidende sæde, hvor den kan indstilles med 5 cm. Sædevinklen kan ligeledes justeres, og dette gøres blot via et enkelt håndtag på undersiden af sædet. Nakkestøtten kan reguleres både på dens højde og vinkel. Armlænene har hele 11 trin i højden og fire trin til at justere dybden. Ydermere kan armlæn drejes 360°. Det er dermed en kontorstol, som uden tvivl kan tilpasses den enkelte persons kropsstørrelse, således den mest optimale støtte opnås.

Kontorstolen Ergo-Trons fordele:

1) Flot og klassisk design i sort og sølv
2) Fem dobbelthjul, som gør stolen egnet til hårde gulve
3) 5 trin til indstilling af ryglænets hældningsvinkel
4) Lændestøtte med justeringer af 4 trin i højden
5) Justerbar sæde dybde
6) Justerbar sæde-hældning
7) Nakkestøtte som kan reguleres separat
8) Armlæn med 5 trinjusteringer i højden og 4 trinjusteringer i dybden
9) Flader på armlæn kan drejes 360°
10) Maksimal lastkapacitet på 120 kg
11) 12 timers kontorstol
12) Materiale af aluminium og 100% polyester
13) 4D armlæn der kan justeres samtlige retninger og vinkler

Ergo-Tron er en topmodel og er absolut en af de bedste på markedet og det der gør denne stol til noget særligt, er at samtlige dele kan justeres på den og du kan dermed, få stolen præcis som du vil have den.

Se også en anden top ergonomisk kontorstol i Canadian Ergo 04

Yderligere information

Højde

120 – 128 cm

Bredde

65 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 X 47-55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Populære stole i samme kategori