Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.

Philip Kontorstol

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Ergo-Philip

2.748,80 Kr. Inkl. moms: 3.436,00 Kr.

Bestil her

Philip-modellen

En god kontorstol med fokus på lændestøtte og ergonomi.

Ønsker du en kontorstol, som har et klassisk design, fantastiske funktioner, god siddekomfort samt høj justerbarhed, vil kontorstolen Philip uden tvivl opfylde dine krav og ønsker. Denne kontorstol er nemlig noget for sig, og den er ideel til mange timers kontorarbejde grundet den gode siddeegenskab. Faktisk er denne model en 12 timers stol. Philip-kontorstolen har en 3-punkts synkronmekanik med indstillede betjeningselementer, og dette gør, at det er muligt at indstille ryglænets hældningsvinkel i tre trin.

Derudover er højden på ryglænet ligeledes justerbart, og her kan den låses i hele 5 trin. Dette gør, at kontorstolen Philip har den bedst mulige komfort og støtte for ryggen.

Den klassiske ergonomiske kontorstol

Det er ikke blot ryglænet, der er udstyret med gode funktioner. Kontorstolens armlæn kan ligeledes justeres i 3 højdeniveauer, hvor hvert niveau er en centimet. Armlænene kan også tages af kontorstolen, hvis dette er ønsket. Dette giver en unik mulighed for at få stolen tilpasset til den enkelte person, hvilket uden tvivl vil øge komforten.

Personens kropsvægt vil ligeledes blive tilpasset, da der er en mekanik, der er indstillelig og gør at gyngefunktionen kan tilpasses. Den maksimale lastkapacitet rækker helt til 150 kg, og derfor er kontorstolen egnet til langt de fleste mennesker. Sædedybden kan selvfølgelig også indstilles, og her er 3 niveauer tilgængelige.

Selvom Philip-kontorstolen er udstyret med alle disse fantastiske funktioner, betyder det ikke, at der er blevet gået på kompromis med udseendet. Kontorstolen har et klassisk design, som vil passe ind i enhver arbejdsplads. Kontaktfladerne på ryglænet og sædet er dækket af stof. Ryglæn, armlæn samt basen er i sort.

Mange justeringsmuligheder

Ønsker du at købe en fornuftig kontorstol, som både er flot i designet og 100% ergonomisk, vil du ikke blive skuffet over denne kontorstol. Philip er nemlig en særdeles fantastisk og brugbar kontorstol, som både vil se sig flot ud på kontoret og gøre arbejdsstillingen optimal.

1) Perfekt og 100% ergonomisk kontorstol
2) Klassisk design
3) Ergonomisk formet sæde og ryg
4) Robust base
5) Fremstillet af gode materialer
6) Armlæn er justerbar med 3 niveauer
7) Armlæn kan tages af
8) Et ryglæn med justerbar hældningsvinkel
9) Et ryglæn med 5 højdejusterbare trin
10) Fire niveauer til at justere sædedybde
11) En 12 timers kontorstol
12) TÜV-Rheinland LGA type testet gaslift
13) Samtlige dele er justerbar
14) Holdbar konstruktion
15) Ergonomisk sæde
16) Ekstrem slidestærk materiale

Denne ergonomiske kontorstol findes også med høj ryg

Yderligere information

Hoejde

101 – 119 cm

Bredde

70 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 – 55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Populære stole i samme kategori