Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Philip Kontorstol

Tilbud

Ergo-Philip

3.971,76 Kr. 2.780,23 Kr.
Inkl. moms: 3.475,29 Kr.

Bestil her

Lad os sige det med det samme. Vi hos Kontorstole.dk syntes denne stol er den bedste ergonomiske kontorstol af dem alle med lav ryg eller uden nakkestøtte. Her får du en fantastisk god lændestøtte, god komfort og hvor samtlige dele kan justeres til netop dit behov.

Ønsker du en kontorstol, som har et klassisk design, fantastiske funktioner, god siddekomfort samt høj justerbarhed, vil kontorstolen Philip uden tvivl opfylde dine krav og ønsker. Denne kontorstol er nemlig noget for sig, og den er ideel til mange timers kontorarbejde grundet den gode siddeegenskab og justerbar lændestøtte. Faktisk er denne model en 12 timers stol. Philip-kontorstolen har en 3-punkts synkronmekanik med indstillede betjeningselementer, og dette gør, at det er muligt at indstille ryglænets hældningsvinkel i tre trin.

Derudover er højden på ryglænet ligeledes justerbart, og her kan den låses i hele 5 trin. Dette gør, at kontorstolen Philip har den bedst mulige komfort og støtte for ryggen.

Den klassiske ergonomiske kontorstol

Det er ikke blot ryglænet, der er udstyret med gode funktioner. Kontorstolens armlæn kan ligeledes justeres i 3 højdeniveauer, hvor hvert niveau er en centimet. Armlænene kan også tages af kontorstolen, hvis dette er ønsket. Dette giver en unik mulighed for at få stolen tilpasset til den enkelte person, hvilket uden tvivl vil øge komforten.

Personens kropsvægt vil ligeledes blive tilpasset, da der er en mekanik, der er indstillelig og gør at gyngefunktionen kan tilpasses. Den maksimale kapacitet rækker helt til 150 kg, og derfor er kontorstolen egnet til langt de fleste mennesker. Sædedybden kan selvfølgelig også indstilles, og her er 3 niveauer tilgængelige for maksimal lændestøtte.

Selvom Philip-kontorstolen er udstyret med alle disse fantastiske funktioner, betyder det ikke, at der er blevet gået på kompromis med udseendet. Kontorstolen har et klassisk design, som vil passe ind i enhver arbejdsplads og hjem. Kontaktfladerne på ryglænet og sædet er dækket af stof.

Mange justeringsmuligheder

Ønsker du at købe en fornuftig kontorstol, som både er flot i designet og 100% ergonomisk, vil du ikke blive skuffet over denne kontorstol. Philip er nemlig en særdeles fantastisk og brugbar kontorstol, som både vil se sig flot ud på kontoret/hjemmet og gøre arbejdsstillingen optimal.

1) Perfekt og 100% ergonomisk kontorstol
2) Klassisk design
3) Ergonomisk formet sæde og ryg
4) Robust base
5) Ekstrem lang levetid
6) Armlæn er justerbar med 3 niveauer
7) Armlæn kan tages af
8) Ryg kan lænes tilbage og låses
9) Justerbar ryg i højden uafhængigt af stolens højde
10) Justerbar sædedybde for maksimal lændestøtte
11) En 12 timers kontorstol
12) TÜV-Rheinland LGA type testet gaslift
13) Samtlige dele er justerbar
14) Holdbar konstruktion
15) Fantastisk komfort

Denne ergonomiske kontorstol findes også med høj ryg

Yderligere information

Højde

101 – 119 cm

Bredde

70 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

47 – 55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Populære stole i samme kategori