Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
Altid sikker handel

KÆMPE sommerudsalg hos Dansk Kontorstole Forsyning
 Spar 20% på alle de bedste kontorstole i en begrænset periode.

100 af de bedste kontorstole på tilbud og udsalg i 2022

Kontorstole på tilbud og udsalg

Det er de færreste job, der ikke involverer, at man skal sidde stille på en kontorstol og i mange timer. Det er derfor utroligt vigtigt, at man sørger for at investere i en god, solid og komfortabel kontorstol. En stol som vil kunne holde i mindst 10 år.

Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du de bedste kontorstole på udsalg og tilbud i 2022. Lige nu kan du spare helt op til 20%. Herudover kan det også være ganske hensigtsmæssigt at købe hos en specialist, som yder færre års garanti. Dansk Kontorstole Forsyning er eksperter indenfor ergonomi og rådgivning. Du kan ligeledes få gratis ekspert hjælp.

Det gør du eksempelvis hos Dansk Kontorstole Forsyning, der giver helt op til 10 års garanti. Det gælder alle de mest udsatte dele som gaslift, mekanisme og fodkryds.

Hos Dansk Kontorstole Forsyning er du garanteret en god kontorstol

Der er ikke noget værre en en ødelagt kontorstol, når man netop har investeret i en. Sørg derfor for at købe et sted, hvor du får garanti, rådgivning og personlig pleje. I gennemsnittet sidder en dansker i stillesiddende position i 9 timer dagligt. Der er derfor ingen tvivl om at vi skal prioritere komfort og ergonomi i vores dagligdag.

Se et udvalg af de bedste kontorstole på tilbud og udsalg her

Dansk Kontorstole Forsyning er en dansk virksomhed med speciale i kontorstole og kun kontorstole. Har har vi gennem en lang årrække opbygget en meget stor viden om siddeadfærd hos danskerne og rådgiver på ekspertniveau. Det lyder dyrt ikke? Men det er det ikke. Fordelen ved at være en solid virksomhed med speciale i et produkt er at man hurtigt bliver en af de “store” og markedsførende og netop dét kommer dig til gode. For hos Dansk Kontorstole Forsyning er du garanteret de bedste kontorstole i 2022 til billigste pris. Kontakt os derfor på 70 60 50 05 for hjælp og rådgivning.

Vi lagerfører nogle af de absolut bedste og flotteste modeller i Danmark, Sverige og Norge og nu sætter vi priserne yderligere ned med hele 10%. Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed, som ikke kaster om sig med udgifter og vi har derfor ikke et behov for at skulle tjene mange penge, som andre store forhandlere i Danmark og netop det gør, at vi kan tilbyde nogle af de bedste kontorstole og til absolut billigste priser.

Find en 100% ergonomisk og solid kontorstol på tilbud og udsalg hos Kontorstole

Søger du en 100% ergonomisk kontorstol på tilbud og udsalg?

Så er du kommet til den rettet forhandler og hjemmeside. Priserne på kontorstole på Kontorstole.dk er generelt noget af det laveste og det er uden at vi går på kompromis med kvalitet eller komfort.

Læs mere om Black Friday priser her

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole, vil vi anbefale at du tager kontakt til os og indhenter et tilbud, da vi på bestillinger på 5 eller flere stole kan regne på et tilbud – Selvfølgelig 100% uforpligtende.

Vi har gratis leveringer og sender kontorstole til hele Danmark og i særdeleshed storbyer som København, Århus, Aalborg, Odense (Fyn), Viborg, Silkeborg osv.