Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kontorstole på Black Friday tilbud?

En kontorstol på Black Friday tilbud findes billigst hos Dansk Kontorstole Forsyning. Hvert år har vi hos Dansk Kontorstole Forsyning gode udsalgspriser til Black Friday men lige på året 2019 har vi en udfordring. Vi kører nemlig allerede med 20% udsalg lige nu og har rent faktisk Black Friday priser men på ugen op til Black Friday sætter vi priserne ned med yderligere 10%, så du kunne købe en kontorstol til Black Friday med hele 25% i rabat.

Ergo-BodyMilano kontorstol - Okker læder 1Ergo-Tron

Find en god kontorstol på Black Friday tilbud her.

Hvornår starter Black Friday udsalget i 2021?

Kontorstol på Black Friday tilbud?

Black Friday falder i år d. 29. november men hos Dansk Kontorstole Forsyning starter Black Friday udsalgt allerede mandag d. 25. november. Dvs. fra mandag d. 25. november kan du spare hele 30% på din næste kontorstol. Vi vil på ugen op til lagerføre vandvitiige og bedste tilbud på alle kontorstole, taburetter og barstole. Hos os er du altid garanteret et bredt udvalg af stole og taburetter med selvsamme gode service.

Du kan hos Dansk Kontorstole Forsyning forvente følgende:

– Fri fragt i hele landet
– Tilfredshedsgaranti på 14 dage
– 10 års garanti på de fleste dele
– Bredt udvalg af bedste ergonomiske kontorstole
– Online rådgivning

Support og rådgivning hele døgnet på Black Friday dagen

I år har vi besluttet at yde verdens bedste support, hvor vi både vil være tilgængelig online og være til rådighed på telefonerne hele døgnet og helt frem til kl. 14. Dvs, sidder du om natten og har spørgsmål til diverse kontorstole, kan vi hjælpe og rådgive dig på den mest professionelle måde.

Hurtig levering

Ligesom alle de forgangne år, kan du forvente ekstrem hurtig levering på din nye kontorstol. Sidste år forventede vi en lille forsinkelse på et par dage men leverede alle bestillinger indenfor 3 dage. Igen i år vil vi være forberedt med ekstra mandskab til at behandle, pakke og afsende alle stole som muligt.