Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Gode råd til dit hjemmekontor under Covid-19

Kontorstol Ergo-Free

Det har været hårde tider for hele verden med Corona virus, og arbejdslivet kan ændre sig for evigt. Rigtig mange firmaer måtte hjemsende deres medarbejdere pga. restriktioner.

Mere end 8 måneder er gået siden Verdenssundhedsorganisationen erklærede Covid-19 for en pandemi. Hundreder af millioner af mennesker har knoklet gennem lock downs. Mange har måtte skifte til at arbejde hjemmefra mens millioner har mistet deres job.
Vi ved ikke, hvornår eller om vores samfund måske vender tilbage til det normale – eller hvilken slags ar pandemien vil efterlade.
En ting er dog helt sikkert. Vi kommer til at arbejde mere hjemmefra end før.

Du må IKKE læne dig over tastaturet

Mange af os sider bøjet over bærbare computere på sofaer eller senge, ligger på hårde spisestole eller udsætter vores arme og håndled for dårligt placerede tastaturer. Gode ​​ergonomiske vaner er vigtigt at bevare. Måske troede din arbejdsgiver at personalet ville arbejde eksternt i en uge eller to, så du greb simpelthen din bærbare computer og gik hjem. Det har muligvis været okay i et stykke tid – men på dette tidspunkt spørger du måske dig selv: “Der er gået 8 måneder, og min albue og ryg begynder virkelig at gøre ondt”
Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning oplever en meget stor interesse for netop ergonomiske kontorstole. Vores råd vil altid være det samme “Køb ergonomisk!”

Find gode råd til dit hjemmekontor under Covid-19

Ultima Modest Kontorstol

Men der er løsninger, du selv kan gøre. Hvis du ikke havde et hjemmekontor og søger gode råd til dit hjemmekontor under Covid-19, skal du tage dig tid til at investere i tilbehør nu. En god ergonomisk kontorstol og et enkeltstående tastatur, mus eller skærm. Hvis du ikke har råd til al den ekstra elektronik, kan genstande, der ligger rundt i dit hus, hjælpe. Men du kan ikke finde erstatninger til en god ergonomisk kontorstol, som aflaster dine albuer og ryg.

Pointen med ergonomi er at undgå det man kalder Micro traumas. De belastninger, vi lægger på vores led og muskler, der måske er usynlige nu, men som kommer tilbage for at bide os senere med langvarige lidelser som skulder- og rygskader.

Søger du inspiration? Så se et udvalg af alle vores ergonomiske kontorstole.