Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Vi tester ergonomiske kontorstole til klinikker

Vi tester kontorstole til klinikker, laboratorier og hospitaler. De står i tusindvis af klinikker, og priserne på dem stiger helt vildt! Daglige brugere af kontorstole ved hvor vigtigt det er med ergonomiske kontorstole. Og ifølge Statens Institut For Sundhed, så sidder vi danskere faktisk ned i hele 10 timer. Om det så er skolebænken, sofaen, bilsædet eller kontorstolen så prioritere vi danskere altså vores kontorstole i meget høj grad.

Se et udvalg af alle vores ergonomiske kontorstole i vores webshop

Test af ergonomisk kontorstol

Ergo-Body kontorstol

Vi på redaktionen er kommet i dialog med et af Danmarks mest sælgende forretninger indenfor kontorstole. Vi kan ikke påpege hvor vigtigt det er at man som forbruger er klar over, hvor vigtigt det er at man investere i en ergonomisk kontorstol. Der findes et hav af varianter, muligheder og typer men du har brug for den maksimale støtte og du har et behov for noget behageligt at sidde i.

Ergo-Back Kontorstol

Den ergonomiske kontorstol vi fik stillet til rådighed, var uden tvivl behagelig at sidde på. Dog var det de mindste detaljer som faktisk chokerede os mest. Vi blev lovet det mest fineste design som findes på det danske marked. Designet var 10 ud af 10, komforten var 9 ud af 10 og sidst men ikke mindst prioriteret: ergonomien som ligger på 10 ud af 10. Det var bemærkelsesværdigt hvor meget der var fokuseret på de mindste detaljer, fx armlænet. Armlænet er en fin kvadrat som er til for maksimal komfort og støtte.

Dansk Kontorstole Forsyning er en dansk forhandler af ergonomiske kontorstole, som du kan læse mere om på vores forside med fakta om kontorstole.

Hvad der er vigtigt at vide som forbruger af kontorstole, er at man skal investere i et ordentligt produkt.

De 5 bud

  • Stolen du er i besiddelse af, skal være af absolut topklasse.
  • Det skal været et innovativt, unikt og moderne design som tiltaler dig mest.
  • Det meget vigtigt at man kan føle sig godt tilpas, derfor er gyngefunktionen højt prioriteret.
  • Der skal blive stillet en tilfredshedsgaranti, så du som forbruger er sikker på du ikke skal bekymre dig om kvaliteten.
  • Stolen skal være støtte på de områder, hvor du på en lang arbejdsdag kan føle dig afslappet.

Vær selektiv ved køb af kontorstole til klinikken

Vi alle kender det med at gå på kompromis, og at økonomien ikke hænger helt sammen. Dog var det tydeligt at se for os, på redaktionen hvor stor forskel der var på dyr og billig model. der findes i dag utallige kontorstole på det danske marked men ikke alle er lige gode. En kontorstol fra Kontorstole.dk er altid kvalitetstestet til den mindste detalje og har en siddekomfort ud over det sadvanlige. Derfor kan vi på baggrund af denne test sige at pris og kvalitet ved køb af ergonomiske kontorstole spiller en stor rolle.