Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.

Ergo-Tab Taburet

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

En 100% ergonomisk taburet.

2.108,80 Kr. Inkl. moms: 2.636,00 Kr.

Bestil her

Ergo-Tab 100% taburet

Mangler kontoret nye taburetter? Ønsker du taburetter, som er i moderne og tidsløse designs, men som samtidig har optimal siddekomfort, fodstøtte, høj stabilitet samt mange justerbare funktioner? Så bør du uden tvivl overveje at købe taburetten Ergo-Tab, som netop indeholder alle disse fantastiske funktioner. Designet er tidsløst og klassisk med sort sæde i stof og sort aluminiumsbase, en sølv metalforkromet fodstøtte og samt gasfjeder i sølv.

Ergo-Tab taburetten har et justerbart sæde og ryglæn, hvilket giver stolen optimal siddekomfort. Højden af sædet kan justeres med op til 25 cm, og højden af sædet kan justeres fra 60 cm til 85 cm. Dette betyder, at denne taburet også er egnet til stående arbejdsheste.

Det kan være et særdeles godt afbræk i arbejdsdagen at have mulighed for at variere sine arbejdsstillinger – eksempelvis ved at have muligheden for både at stå op og sidde ned. Ergo-Tabs højdejusteringsgasløft er TÜV-Rheinland LGA type godkendt, og stolen er derfor af høj kvalitet.

Taburettens sæde er lavet af støbt PU-skum, som gør, at sædet er formet specielt til afhjælpning af bækkenet. Dette giver et behageligt møde, som selvfølgelig er ønsket. Derudover er sædet roterbart samtidig med fodpladen, og dette betyder, at man får sikret sig et frit og komfortabelt arbejde.

En populær taburet til arbejdspladsen

I forhold til Ergo-Tabs mål er højden på taburetten 83-114 cm. Sædehøjden er 60-85 cm, sædebredden er 48 cm, mens sædedybden er 39 cm. Højden fra gulvet til fodstøtten er 17-40 cm, og fodstøttens diameter er 50 cm. Dette giver rig mulighed for at tilpasse kontorstolen til det enkelte individ, hvilket er altafgørende for at opnå den mest optimale støtte og komfort til en god arbejdsposition. Ergo-Tab har en maksimal belastningskapacitet på 120 kg, hvilket gør, at stolen er egnet til størstedelen.

Det er ikke blot designet og funktionerne, der gør Ergo-Tab til en kvalitetskontorstol. Den er ligeledes lavet af førsteklasse materialer, og konstruktionen er meget holdbar. Coveret er behandlet yderst præcist med velformede sømme. Den robuste ramme gør basen særdeles sikker – både stående og siddende. Ydermere har Ergo-Tab gnidningscykler på 100.000 og er derfor ekstrem holdbar, slidstærk og robust. Jo højere antal gnidningsture, jo mere slidstærkt vil stoffet nemlig være, og dette må i den grad siges at være gældende for denne kontorstol. Produktionen af stolen er slutteligt lavet i henhold til de seneste standarder. Du kan derfor være fuldstændig sikker på at få en kvalitetskontorstol, som er moderne, tidsløs og komfortabel.

Fordele

1) 100% Ergonomisk
2) Moderne og tidsløst design
3) Optimal siddekomfort via højdejusterbart sæde og ryglæn
4) Afhjælpning af bækkenet med specielt formet sæde af støbt PU-skum
5) Solid metalforkromet fodstøtte
6) Sæde justerbar i hældning
7) Justerbar lændestøtte
8) Elegant og robust aluminiumsunderlag med 60 cm i diameteren
9) 5 store 50 mm dobbelthjul bremset – særdeles egnet til tæpper
10) Elegante farver i sort og sølv
11) Roterbart sæde og fodplade til frit og komfortabelt arbejde
12) Yderligere opbevaring til fødderne gennem korsstiverne på fodstøtten
13) Trinløs højdejustering med 6 cm på lændestøtten
14) Maksimal lastkapacitet på 120 kg
15) TÜV-Rheinland LGA type godkendt
16) Velegnet til folk i alle størrelser grundet en sædehøjdejustering på op til 25 cm
17) Holdbar konstruktion
18) 100.000 gnidningscykler (ekstrem lang levetid)

Yderligere information

Hoejde

83 – 114 cm

Bredde

50 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

48 X 39 cm

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Populære stole i samme kategori