Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Tab Taburet

Tilbud

En 100% ergonomisk taburet.

3.059,76 Kr. 2.141,83 Kr.
Inkl. moms: 2.677,29 Kr.

Bestil her

Ergo-Tab 100% taburet

Mangler kontoret nye taburetter? Ønsker du taburetter, som er i moderne og tidsløse designs, men som samtidig har optimal siddekomfort, fodstøtte, høj stabilitet samt mange justerbare funktioner? Så bør du uden tvivl overveje at købe taburetten Ergo-Tab, som netop indeholder alle disse fantastiske funktioner. Designet er tidsløst og klassisk med sort sæde i stof og sort aluminiumsbase, en sølv metalforkromet fodstøtte og samt gasfjeder i sølv.

Ergo-Tab taburetten har et justerbart sæde og ryglæn, hvilket giver stolen optimal siddekomfort. Højden af sædet kan justeres med op til 25 cm, og højden af sædet kan justeres fra 60 cm til 85 cm. Dette betyder, at denne taburet også er egnet til stående arbejdsheste.

Det kan være et særdeles godt afbræk i arbejdsdagen at have mulighed for at variere sine arbejdsstillinger – eksempelvis ved at have muligheden for både at stå op og sidde ned. Ergo-Tabs højdejusteringsgasløft er TÜV-Rheinland LGA type godkendt, og stolen er derfor af høj kvalitet.

Taburettens sæde er lavet af støbt PU-skum, som gør, at sædet er formet specielt til afhjælpning af bækkenet. Dette giver et behageligt møde, som selvfølgelig er ønsket. Derudover er sædet roterbart samtidig med fodpladen, og dette betyder, at man får sikret sig et frit og komfortabelt arbejde.

En populær taburet til arbejdspladsen

I forhold til Ergo-Tabs mål er højden på taburetten 83-114 cm. Sædehøjden er 60-85 cm, sædebredden er 48 cm, mens sædedybden er 39 cm. Højden fra gulvet til fodstøtten er 17-40 cm, og fodstøttens diameter er 50 cm. Dette giver rig mulighed for at tilpasse kontorstolen til det enkelte individ, hvilket er altafgørende for at opnå den mest optimale støtte og komfort til en god arbejdsposition. Ergo-Tab har en maksimal belastningskapacitet på 120 kg, hvilket gør, at stolen er egnet til størstedelen.

Det er ikke blot designet og funktionerne, der gør Ergo-Tab til en kvalitetskontorstol. Den er ligeledes lavet af førsteklasse materialer, og konstruktionen er meget holdbar. Coveret er behandlet yderst præcist med velformede sømme. Den robuste ramme gør basen særdeles sikker – både stående og siddende. Ydermere har Ergo-Tab gnidningscykler på 100.000 og er derfor ekstrem holdbar, slidstærk og robust. Jo højere antal gnidningsture, jo mere slidstærkt vil stoffet nemlig være, og dette må i den grad siges at være gældende for denne kontorstol. Produktionen af stolen er slutteligt lavet i henhold til de seneste standarder. Du kan derfor være fuldstændig sikker på at få en kvalitetskontorstol, som er moderne, tidsløs og komfortabel.

Fordele

1) 100% Ergonomisk
2) Moderne og tidsløst design
3) Optimal siddekomfort via højdejusterbart sæde og ryglæn
4) Afhjælpning af bækkenet med specielt formet sæde af støbt PU-skum
5) Solid metalforkromet fodstøtte
6) Sæde justerbar i hældning
7) Justerbar lændestøtte
8) Elegant og robust aluminiumsunderlag med 60 cm i diameteren
9) 5 store 50 mm dobbelthjul bremset – særdeles egnet til tæpper
10) Elegante farver i sort og sølv
11) Roterbart sæde og fodplade til frit og komfortabelt arbejde
12) Yderligere opbevaring til fødderne gennem korsstiverne på fodstøtten
13) Trinløs højdejustering med 6 cm på lændestøtten
14) Maksimal lastkapacitet på 120 kg
15) TÜV-Rheinland LGA type godkendt
16) Velegnet til folk i alle størrelser grundet en sædehøjdejustering på op til 25 cm
17) Holdbar konstruktion
18) 100.000 gnidningscykler (ekstrem lang levetid)

Yderligere information

Højde

83 – 114 cm

Bredde

50 cm

Kan klare op til

150 kg.

Sæde bredde og dybde

48 X 39 cm

Populære stole i samme kategori