Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Soul Kontorstol – Åndbar

Tilbud

Dejlig og åndbar kontorstol

4.336,56 Kr. 3.035,59 Kr.
Inkl. moms: 3.794,49 Kr.

Bestil her

Ergo-Soul Kontorstol

Vil du give dig selv de absolut bedste forudsætninger for at udføre et sublimt stykke arbejde? Ønsker du at komme ryg- og lændesmerter til livs én gang for alle? Så er kontorstolen Ergo-Soul det perfekte kontorstol for dig.

Takket være de adskillige justeringsmuligheder er du altid sikret komfort at højeste kaliber. Hver eneste del af stolen kan indstilles til at imødekomme netop dine behov, krav og ønsker, så du kan sidde behageligt og ergonomisk korrekt – dagen lang.

Den stilrene kontorstol med base i poleret aluminium er baseret på SYNCHRO-mekanismen, hvilket vil sige, at ryglænet automatisk tilpasser sig din krop og arbejdsstilling. Det dynamiske og fleksible ryglæn gør, at du altid har fuld kontakt med stoleryggen uanset, om du arbejder koncentreret ved skrivebordet eller læner dig tilbage under en præsentation.

Sædets dybde og højde kan justeres manuelt for at tilpasse kontorstolen din krop. Det samme gælder armlænen, som er i behageligt plastmateriale og som kan justeres i tre forskellige retninger for optimal siddekomfort. Indstil højde, vinkel og dybde for at opnå den rette support på de super smarte 4D armlæn.

Det dynamiske ryglæn på Ergo-Soul kontorstolen er beklædt med åndbart netmateriale, hvilket gør det muligt at opretholde en behagelig kropstemperatur hele dagen igennem. Uanset indeklimaet på (hjemme) kontoret sikrer luftcirkulationen, at du altid kan yde maksimalt.

Fleksibel og mærkbar lændestøtte

Ryglænet byder på en særdeles veludviklet lændestøtte, som gør, at du kan vinke farvel til smerter og ubehag efter selv lange dage i kontorstolen. Grundet SYNCHRO-mekanismen kan du være sikker på, at også lændestøtten naturligt følger din krop og giver dig den support, du har brug for.

Med Ergo-Soul får du kort og godt en gennemført, dynamisk kontorstol, der er skabt med din komfort for øje. Dens justeringsmuligheder kombineret med SYNCHRO-mekanismen sikrer dig siddekomfort i verdensklasse. Vores vurdering, er at det er et godt køb og er du til netryg, har du i en Ergo-Soul en fantastisk kontorstol.

Se også Ergo-Lifestyle med net sæde.

Fordele og funktioner

Netryg og dermed ekstrem åndbar
4D armlæn der kan justeres op, ned, dreje, frem og tilbage.
Justerbar sædedybde
Kan lænes tilbage og låses
Fantastisk behagelig gyngefuntion
Gyngefunktion kan justeres efter vægt (hårdhed)
Mulighed for at læne ekstra langt ned
Ekstra polstret sæde (blød sæde)
Behagelig og mærkbar lændestøtte
Flot design
Behagelig og bløde armlæn

Alt i alt, en dejlig 100% ergonomisk kontorstol med adskillelige justeringsmuligheder.

Yderligere information

Højde

120 – 128 cm

Bredde

68 cm

Kan klare op til

120 kg.

Sæde bredde og dybde

47 – 55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Nej

Populære stole i samme kategori