Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.

Ergo-Soul Kontorstol

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Dejlig og åndbar kontorstol

3.004,80 Kr. Inkl. moms: 3.756,00 Kr.

Bestil her

Ergo-Soul Kontorstol

Vil du give dig selv de absolut bedste forudsætninger for at udføre et sublimt stykke arbejde? Ønsker du at komme ryg- og lændesmerter til livs én gang for alle? Så er kontorstolen Ergo-Soul det perfekte kontorstol for dig.

Takket være de adskillige justeringsmuligheder er du altid sikret komfort at højeste kaliber. Hver eneste del af stolen kan indstilles til at imødekomme netop dine behov, krav og ønsker, så du kan sidde behageligt og ergonomisk korrekt – dagen lang.

Den stilrene kontorstol med base i poleret aluminium er baseret på SYNCHRO-mekanismen, hvilket vil sige, at ryglænet automatisk tilpasser sig din krop og arbejdsstilling. Det dynamiske og fleksible ryglæn gør, at du altid har fuld kontakt med stoleryggen uanset, om du arbejder koncentreret ved skrivebordet eller læner dig tilbage under en præsentation.

Sædets dybde og højde kan justeres manuelt for at tilpasse kontorstolen din krop. Det samme gælder armlænen, som er i behageligt plastmateriale og som kan justeres i tre forskellige retninger for optimal siddekomfort. Indstil højde, vinkel og dybde for at opnå den rette support på de super smarte 4D armlæn.

Det dynamiske ryglæn på Ergo-Soul kontorstolen er beklædt med åndbart netmateriale, hvilket gør det muligt at opretholde en behagelig kropstemperatur hele dagen igennem. Uanset indeklimaet på (hjemme) kontoret sikrer luftcirkulationen, at du altid kan yde maksimalt.

Fleksibel og mærkbar lændestøtte

Ryglænet byder på en særdeles veludviklet lændestøtte, som gør, at du kan vinke farvel til smerter og ubehag efter selv lange dage i kontorstolen. Grundet SYNCHRO-mekanismen kan du være sikker på, at også lændestøtten naturligt følger din krop og giver dig den support, du har brug for.

Med Ergo-Soul får du kort og godt en gennemført, dynamisk kontorstol, der er skabt med din komfort for øje. Dens justeringsmuligheder kombineret med SYNCHRO-mekanismen sikrer dig siddekomfort i verdensklasse. Vores vurdering, er at det er et godt køb og er du til netryg, har du i en Ergo-Soul en fantastisk kontorstol.

Se også Ergo-Lifestyle med net sæde.

Fordele og funktioner

Netryg og dermed ekstrem åndbar
4D armlæn der kan justeres op, ned, dreje, frem og tilbage.
Justerbar sædedybde
Kan lænes tilbage og låses
Fantastisk behagelig gyngefuntion
Gyngefunktion kan justeres efter vægt (hårdhed)
Mulighed for at læne ekstra langt ned
Ekstra polstret sæde (blød sæde)
Behagelig og mærkbar lændestøtte
Flot design
Behagelig og bløde armlæn

Alt i alt, en dejlig 100% ergonomisk kontorstol med adskillelige justeringsmuligheder.

Yderligere information

Hoejde

120 – 128 cm

Bredde

68 cm

Kan klare op til

120 kg.

Sæde bredde og dybde

47 – 55 cm (Justerbar)

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Nej

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Populære stole i samme kategori