Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ekstra høje og stærke kontorstole?

Alle kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning kan forsynes med en ekstra lang gaslift, som gør stolen både højere (50-60 cm.) og stærkere (180 kg.) 

Ekstra høje kontorstole der kan blive 60 eller 70 cm? En kontorstol kan under normale omstændigheder gå op til max 56cm. (målt fra gulv og til den øverste del af sædet) og klare en vægt på 120 kg. Alle anviste kontorstole på Kontorstole kan forsynes med en ekstra høj og stærk gaslift og vil dermed blive højere såfremt du ønsker det og kan blive ca. 50-60 cm. i højden og klare en vægt på 180kg.

Ønsker du en ekstra høj gaslift til din kontorstol, kan du vælge det som tilkøb til en pris af 160 kr. 

Se udvalget og find en kontorstol der kan blive op til 62cm her

NYHED januar 2024 – Ekstra høje kontorstole op til 70 cm?

Vi har nu fået en helt anden gaslift, der kan få samtlige af vores kontorstole til at blive en 58-70 cm.

Er det denne gaslift du søger, bedes du skrive følgende ved kommentar til ordre:

“Siddehøjde på op til 70 cm ønskes” og vi vil vedlægge denne gaslift.

Er du højere end 185 cm og vejer 120 kg. eller mere ? 

Er du 185 cm. eller højere, SKAL du have en ekstra høj gaslift, for at sidde 100% ergonomisk korrekt. Dermed undgår du skader i specielt knæ og læg. Den optimale siddekomfort for dig, ville være fødderne plantet solidt på gulvet, lodret læg og hvor dine lår hælder en lille smule ned af og rank ryg. For at kunne sidde således, vil du have behov for at have en kontorstol, der kan blive højere end de klassiske 56 cm.

Vejer du 100-120 kg. eller mere ? 

Også her skal du have en gaslift der er stærkere end de normale med et kapacitet på en 100-120 kg. Vi anbefaler derfor denne ekstra stærke gaslift der kan klare 180 kg. 

Med denne stærke gaslift, har du en kontorstol der vil holde i evigheder. Du vil dermed undgå at din kontorstol med tiden, vil tabe pusten og du langsomt vil synke i den.

Se et udvalg af vores kontorstole med høj ryg her, der alle kan blive højere end de klassiske 56 cm. (tilvalg af gaslift)