Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Hero Kontorstol

Tilbud

En perfekt “sommer” kontorstol

4.154,16 Kr. 2.907,91 Kr.
Inkl. moms: 3.634,89 Kr.

Bestil her

Ergo-Hero Kontorstol

Vil du give dig selv optimale betingelser for at arbejde målrettet og effektivt i mange timer i streg? Så skal du investere i kontorstolen Ergo-Hero. Den rette kontorstol kan være udslagsgivende for, hvor produktiv du kan være, og derudover gør en god kontorstol, at du undgår smerter i ryg, lænd, nakke, skuler, baller og knæ. Denne kontorstol er 100% og har adskillelige justeringsmuligheder som du kan læse mere om nederst, også er den åndbar og luftig – Perfekt til de varme dage på kontoret eller i hjemmet.

Ergo-Hero er en ergonomisk kontorstol, der uden tvivl vil trække din siddekomfort op på et nyt niveau. I stolens design er der særligt fokus på god lændestøtte, som sikrer, at du kan sidde komfortabelt hele dagen lang og ikke får ondt i hverken lænden eller ryggen.

Stolen med en base af poleret aluminium er baseret på SYNCHRON-teknologien, som gør, at stolen altid følger dine bevægelser. Den dynamiske stoleryg tilpasser sig automatisk din siddeposition, så du er sikret optimal support uanset, hvordan du sidder.

Den kvadratiske nakkestøtte kan naturligvis indstilles i højden for at sikre, at stolen passer til din fysik. Herudover har du mulighed for at justere sædedybden, så du kommer til at sidde behageligt og får maksimalt ud af den gennemførte, ergonomiske stoleryg. Armlænen, som er fremstillet i blødt plastmateriale, kan ligeledes justeres, så de altid støtter dig på den mest hensigtsmæssige måde.

Åndbar og en luftig kontorstol

Stoleryggen – herunder nakkestøtten – er beklædt med netmateriale i høj kvalitet. Det giver god åndbarhed, så du kan opretholde en behagelig kropstemperatur på selv de længste dage i kontorstolen. Sædet er beklædt med polyester og har ekstrem lang levetid.

Ergo-Hero byder på et stilrent, gennemført design med et moderne islæt. Stolen passer således ind i mange forskellige typer indretninger. Nakkestøtten er med sin kvadratiske udformning med til at give stolen sit særlige udtryk ved at sætte et unikt præg på en ellers enkel og elegant kvalitetskontorstol.

Alt i alt har du i Ergo-Hero en yderst fin kontorstol langt over middel på funktioner, komfort, åndbarhed og lændestøtte.

Ondt i nakken eller spændingshovedpine? Få gode råd til en smertefri tilværelse her

Funktioner og fordele

Justerbar sædehøjde
Justerbar ryg (hældning) og låsbar
Justerbar sædedybde
Justerbar lændestøtte
Juster armlæn (op, ned, frem, tilbage, drejning)
Justerbar modstand ved gyngefunktion
Justerbar nakkestøtte
100% ergonomisk kontorstol
Ekstrem åndbar og luftig
Virkelig behagelig komfort
God lændestøtte som kan justeres
Nye 4D armlæn der kan justeres i alle retninger

Yderligere information

Bredde

70 cm

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Højde

118 – 128 cm, 118-136 cm.

Kan klare op til

130 kg. (ekstra stærk gaslift kan vælges)

Sæde bredde og dybde

50 X 50 cm. (justerbar)

Populære stole i samme kategori