Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
TrustPilot kontorstole
Altid sikker handel

MEGA UDSALG  Spar hele 20% på alle kontorstole i en begrænset periode.
COVID-19 status: Meget lav lagerbeholning.

Ergo-Hero Kontorstol

Tilbud

Del dette produkt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest

Senest viste kontorstole

En perfekt “sommer” kontorstol

2.876,80 Kr. Inkl. moms: 3.596,00 Kr.

Bestil her

Ergo-Hero Kontorstol

Vil du give dig selv optimale betingelser for at arbejde målrettet og effektivt i mange timer i streg? Så skal du investere i kontorstolen Ergo-Hero. Den rette kontorstol kan være udslagsgivende for, hvor produktiv du kan være, og derudover gør en god kontorstol, at du undgår smerter i ryg, lænd, nakke, skuler, baller og knæ. Denne kontorstol er 100% og har adskillelige justeringsmuligheder som du kan læse mere om nederst, også er den åndbar og luftig – Perfekt til de varme dage på kontoret eller i hjemmet.

Ergo-Hero er en ergonomisk kontorstol, der uden tvivl vil trække din siddekomfort op på et nyt niveau. I stolens design er der særligt fokus på god lændestøtte, som sikrer, at du kan sidde komfortabelt hele dagen lang og ikke får ondt i hverken lænden eller ryggen.

Stolen med en base af poleret aluminium er baseret på SYNCHRON-teknologien, som gør, at stolen altid følger dine bevægelser. Den dynamiske stoleryg tilpasser sig automatisk din siddeposition, så du er sikret optimal support uanset, hvordan du sidder.

Den kvadratiske nakkestøtte kan naturligvis indstilles i højden for at sikre, at stolen passer til din fysik. Herudover har du mulighed for at justere sædedybden, så du kommer til at sidde behageligt og får maksimalt ud af den gennemførte, ergonomiske stoleryg. Armlænen, som er fremstillet i blødt plastmateriale, kan ligeledes justeres, så de altid støtter dig på den mest hensigtsmæssige måde.

Åndbar og en luftig kontorstol

Stoleryggen – herunder nakkestøtten – er beklædt med netmateriale i høj kvalitet. Det giver god åndbarhed, så du kan opretholde en behagelig kropstemperatur på selv de længste dage i kontorstolen. Sædet er beklædt med polyester og har ekstrem lang levetid.

Ergo-Hero byder på et stilrent, gennemført design med et moderne islæt. Stolen passer således ind i mange forskellige typer indretninger. Nakkestøtten er med sin kvadratiske udformning med til at give stolen sit særlige udtryk ved at sætte et unikt præg på en ellers enkel og elegant kvalitetskontorstol.

Alt i alt har du i Ergo-Hero en yderst fin kontorstol langt over middel på funktioner, komfort, åndbarhed og lændestøtte.

Ondt i nakken eller spændingshovedpine? Få gode råd til en smertefri tilværelse her

Funktioner og fordele

Justerbar sædehøjde
Justerbar ryg (hældning) og låsbar
Justerbar sædedybde
Justerbar lændestøtte
Juster armlæn (op, ned, frem, tilbage, drejning)
Justerbar modstand ved gyngefunktion
Justerbar nakkestøtte
100% ergonomisk kontorstol
Ekstrem åndbar og luftig
Virkelig behagelig komfort
God lændestøtte som kan justeres
Nye 4D armlæn der kan justeres i alle retninger

Yderligere information

Bredde

70 cm

Fungerer stolen uden armlæn?

Ja

Fungerer stolen uden nakkestøtte?

Ja

Hoejde

118 – 128 cm, 118-136 cm.

Kan klare op til

130 kg. (ekstra stærk gaslift kan vælges)

Sæde bredde og dybde

50 X 50 cm. (justerbar)

Har lige handlet med Thomas

Har lige handlet med Thomas. Konge service, virkelig en behagelig og god oplevelse.
Efter at have købt og lavet en ordre på kr. 3.900 fandt jeg ud af det var forkert og 5 min. efter jeg havde sendt en mail og gjort opmærksom på det, ringede han tilbage og ændrede ordren, så den blev kr. 2.900 - virkelig en positiv oplevelse.
Så håber jeg også at jeg får leveret en stol om nogle dage ;-)

Exceptionel kundeservice!

Jeg bestilte en kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, men desværre endte leveringen med at blive væsentligt forsinket.
Under hele forløbet var jeg i løbende kontakt med firmaet, som leverede en exceptionel god kundeservice og tilbød et kompenserende alternativ i form af en bedre stol, som endda blev leveret i løbet af ganske kort tid.
Produktet er i supergod kvalitet og alle pengene værd.
Alt i alt - et firma, som går ud over hvad der kan forventes af god service, og klart anbefalelsesværdigt

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol jeg skulle have. det blev en Biggie

Jeg var i tvivl om hvilken kontorstol, jeg skulle vælge, så efter at have været hele internettet igennem valgte jeg dansk koontorstoleforsyning, og støttede mig til thomas gode råd. Jeg fik en lækker kontorstol, hvor jeg sidder dejligt. Samtidig var jeg bange for, at den fyldte for meget. Hvad alting er alle mine ønsker er opfyldt takket være de gode rad fra Thomas. Venlig hilsen Kurt 5 stjerner

Fik nyt sæt overtræk til min kontorstol uden beregning

Købte en kontorstol Jan. 2019. Desværre gik den ene lynlås i det ene overtræk på armlænet. Fik uden beregning tilsendt et nyt helt sæt overtræk uden beregning. Super service. Også da stolen ankom af en fragtmand modtog jeg den og fik kørt den ind i køkkenet, så jeg kunne samle den der. Uden problemer.

Fremragende oplevelse..

Fremragende oplevelse, jeg tog til deres showroom og fik afprøvet et par forskellige stole. De har kun stole i høj kvalitet, så man som kunde ikke bekymrer sig om kvaliteten af stolen. Jeg blev så betjent af en flink medarbejder og fandt min endelige kontorstol. Jeg fik kontorstolen dagen efter, og har nu haft en uge. Super god oplevelse og den bedste kontorstol som jeg har haft.
Skal helt klart handle her igen næste gang, og kan helt klart anbefale det.. :-)

Var inde og bestille en Ergo Breathe…

Var inde og bestille en Ergo Breathe stol, men fik at vide den desværre var udsolgt. Fik så tilbudt en endnu bedre stol (Ergo-Choice) til en fantastisk pris. Samtidig fik jeg også den større dæmper med til 180kg uden ekstra betaling. Leveringen var kun 1 dag, hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad er. Gik fra en dx racing king series og var lidt skeptisk først, men min ryg har det meget bedre nu efter dette skift. 5stjerner herfra

Særdeles god kundeservice

Jeg var i tvivl om hvilken stol jeg skulle vælge, da jeg handlede over nettet, jeg ringede derfor for at få hjælp, hvor jeg blev mødt af en særdeles venlig og hjælpsom herre.
Da leveringstiderne i disse Corona-tider trak en smugle ud, tilbød Dansk Kontorstole, på eget initaitiv, at kører stolen ud til mig personligt, til trods for at det var weekend.
Alt i alt super god kundeservice.

var ude i deres showroom og prøve en…

var ude i deres showroom og prøve en Milano kontorstol, og må sige at servicen var i top!
Thomas besvarede alle mine spørgsmål og var meget hjælpsom og serviceminded.
Nu venter jeg bare på min nye stol 😀
Mine varmeste anbefalinger herfra

Vh Benjamin

Fantastisk god oplevelse med firmaet

Fantastisk god oplevelse med firmaet. Hurtig og informativ kommunikation, hurtig og sikker forsendelse og ikke mindst en rigtig dejlig kontorstol (Robin) til en fremragende pris.
Jeg købte stolen med gummihjul, men de var så flinke at sende de almindelige hjul med uden ekstra pris, da jeg fortalte, at jeg måske skulle bruge stolen på et gulvtæppe i fremtiden.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre, og kan ikke forestille mig andet end jeg også køber min næste kontorstol hos dem.

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og…

Skulle bruge en Gamerstol og ringede og snakkede med Dem, der var rigtig god vejledning og det tog ikke lang tid før den rigtige stol var fundet og ovenikøbet til en rigtig god pris , var overrasket over den super hurtige og problemløse levering , an stolen kom var den nem at samle og alt der var blevt sagt omkring at denne stol var lige den jeg skulle købe passede hele vejen, så kan kun give de BEDSTE anbefalinger, SUPER FIrma at handle med

Senest viste kontorstole

Populære stole i samme kategori