Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kontorstolen er en populær julegave i 2022

Kontorstolen er en populær julegave i 2021

Kontorstolen er en meget populær julegave i 2022 og forhandlerne i landet forventer en travlhed som aldrig set før. Normalt forbinder man ikke en kontorstol med julegave men netop i 2022, forventer man at kontorstolen bliver årets hit. Det skyldes formentlig at, vi bliver bombarderet med det ene artikel efter den anden, som alle pointerer for os hvor vigtigt ergonomi er, selvom vi sidder ned for en kort stund. Vi udvikler desværre en tendens til at røre os mindre og mindre selvom der er fitnesscentre få km. fra os og netop derfor er det vigtigt vi sidder ergonomisk for at skåne knæ, ryg og lænd.

Hvorfor er kontorstolen populær julegave i 2022?

Glædelig jul fra Dansk Kontorstole Forsyning

Det er faktisk kontorstole i alle prisklasser og hos Dansk Kontorstole Forsyning er ingen undtagelse. Dansk Kontorstole Forsyning lagerfører kontorstole i prisklasser og kigger man på året 2015, forventer vi igen i 2022 en meget stor interesse for nogle af de stole, der normalt også er en øget interesse for men bare på en meget større skala. Det hænger muligvis sammen med at det faktisk går rent for Danmark og danskerne og der er en øget velstand. De stigende boligpriser spiller her en ekstrem stor rolle flere penge mellem hænderne plejer gerne at være log med større gaver under juletræet.

Hvilken fordele er der ved at købe julegaver hos Dansk Kontorstole Forsyning?

Kontorstol som Julegave

Dansk Kontorstole Forsyning er din garanti for den bedste oplevelse, når du skal købe julegaven i år og vi tilbyder følgende for at sikre dig en god jul:

1) Ekstra lang byttefrist på hele 30 dage
2) Ekspreslevering på ca. 2 dage
3) Mulighed for at tilpasse kontorstolen
4) Frit valg af hjul
5) Frit valg af gaslift
6) Mulighed for afprøvning af kontorstolen inden køb
7) 14 dages tilfredshedsgaranti
8) Ekstra julegave (som er en hemmelighed indtil videre)

Ovenstående er blot et lille udpluk af de fordele du har hos Dansk Kontorstole Forsyning og har du et specielt ønske? Så tøv ikke med at kontakte os på 70 60 50 05.

Køb en kontorstol med 10 års garanti hos Dansk Kontorstole Forsyning!

En kontorstol købt hos Dansk Kontorstole Forsyning er med hele 10 års fabriksgaranti! Danskerne har ifølge Købeloven, har du som forbruger 2 års eller 24 måneders reklamationsret, dvs. du skal kunne dokumentere at varen du har købt ikke har samme funktion ved dengang du købte den og kan være en forringelse i funktion eller del. Kontorstole.dk tilbyder dog 10 års fabriksgaranti på alle sliddele, som hjul, mekanisme, gaslift og nakkestøtte. Læs evt. mere om vores garanti.