Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

5 gode råd om den bedste kontorstol i 2022

  1. Her er 5 gode råd om den bedste kontorstol for netop dig. Foregår dit arbejde også primært foran et skrivebord, hvorfor du nogle gange sidder ned flere timer ad gangen? I så fald er det afgørende, at du forkæler din krop med en god kontorstol. Denne skal være i stand til at give kroppens mest udsatte steder den rette støtte. Du vil her i artiklen blive præsenteret for 5 gode råd om den bedste kontorstol i 2022. Denne viden skal gerne præge din kontorstol.

Prøv forskellige modeller af i en møbelforretning

Sort chefstol

2) Først og fremmest bør du naturligvis undersøge de mange forskellige typer af kontorstole, der findes på markedet netop nu. I den forbindelse kan det være en god idé at besøge din lokale møbelforretning, så du på egen krop kan prøve de mange forskellige modeller af. Det er vidt forskelligt, hvilken type stol man finder særligt behagelig og komfortabel. Det handler derfor for dig om at prøve en masse af.

Vælg en model med mange indstillingsmuligheder

3) I den forbindelse anbefales det, at du sørger for at vælge en kontorstol, der har flere indstillingsmuligheder. På den måde kan du nemlig vide dig sikker på, at den passer til dig i forhold til både højde og benlængde. Hvad mange ikke ved er, at det er et lovkrav, at din arbejdsplads skal kunne stille køb en kontorstol til din rådighed, der kan indstilles, og du kan derfor bare kræve det af dem, hvis de ikke allerede selv har gjort det endnu. Det særligt fordelagtige ved den justerbare kontorstol er, at du således kan justere, hvordan du gerne vil sidde i løbet af dagen, da der kan være stor forskel på dette.

En kontorstol skal kunne være nem at komme rundt på

Sommer kontorstol

4) Udover at en kontorstol skal kunne være let at indstille og have mange muligheder, skal den også kunne være nem at komme rundt på. Det betyder, at den ikke må være for tung, da du således vil kunne komme til at føle dig låst fast. Ydermere skal du naturligvis være opmærksom på prisen. Der er ingen tvivl om, at kontorstole fås i vidt forskellige prisklasser. Her anbefales det, at man som minimum prøver fem forskellige stole af i forskellige prislag. På den måde kan du selv mærke forskellen og vurdere denne i forhold til, hvor meget du er villig til at give for din nye kontorstol.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

5) Endelig skal du naturligvis vælge en kontorstol af høj kvalitet, hvorfor det altså bestemt ikke kan anbefales, at du bare går ud og køber den billigste, du kan finde. Du bør huske på, at hvis du tilbringer mange timer om dagen med stillesiddende arbejde. Du kan virkelig komme til at belaste din krop utroligt meget, såfremt du sidder på en billig og dårlig kontorstol. Det er særligt ryggen, lænden og skuldrene, du belaster. Det kan resultere i alvorlige og længerevarende skader. Derfor bør du bestemt ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du leder efter din nye kontorstol.