Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Chefstole fra Dansk Kontorstole Forsyning siden 1998

Chefstole er en populær kontorstol

Chefstole fra Dansk Kontorstole Forsyning er ved at vinde frem i Danmark. I løbet af de sidste par år har salget af chefstole været stigende, og hvis man følger statistikkerne vil dette ikke ændre sig forløbet.

Sort chefstol

Og det forstår vi egentligt godt. Chefstole er lavet af de bedste materialer der findes på markedet, og hvis du køber den helt rigtige chefstol vil du kunne imponere kunder, ansatte og andre interessenter.

Det vigtige, når vi snakker om chefstole, er at du ikke må gå på kompromis med prisen. En god chefstol koster mere end hvad de normale kontorstole gør, men det er penge som er givet godt ud.

Den høje pris skyldes, blandt andre grunde, at de til en helt bestemt målgruppe – nemlig cheferne i de danske virksomheder. Da stolene er blevet mere populære med tiden er de dog begyndt at vinde frem i de danske hjemmekontor.

Chefstole fra Dansk Kontorstole Forsyning er bare bedre

En af de store grunde til chefstolens succes er selvfølgelig designet. Når du kigger på en god chefstol vil du hurtigt tænke at stolen vil passe perfekt på dit kontor. Pas dog på med at købe det første og det bedste.

Milano chefkontorstol

Da chefstole er blevet så populære bliver der også fremstillet mange chefstole for tiden. Dette gør at du måske har mulighed for at finde en bedre stol end den første du ser.

Chefstole vil typisk have en lang ryg, samtidig med at du har mulighed for at justere på stolen nemt og simpelt. Stolens opbygning sikrer at du får en støtte i ryggen som du aldrig har haft før – og køber du den helt rigtige vil du endda kunne få nakkestøtte.

Se udvalget af gode chefstole her: Chefstole

Hvis du investere i en chefstol med nakkestøtte er du desuden sikker på ikke at få nogle ubehagelige skader eller smerter – Dette er de bedste chefstole nemlig med til at forebygge.

Alle chefstole vil desuden være designet på en måde så de symbolisere selvsikkerhed og klasse på den moderne måde. Ønsker du at have en lidt gammeldags stil kan du selvfølgelig også finde chefstole der passer til dette formål.

En chefstol har mange funktioner

Som vi har nævnt tidligere har en chefstol ofte mange funktioner, samtidig med at den skal kunne holde til lidt af hvert. Typisk vil de fleste chefstole være slidstærke og vil derfor kunne holde i mange år.

En normal kontorstol derimod vil kun kunne holde i et par år før de bliver nødt til at blive skiftet ud, så selvom at chefstolen er en dyr investering i starten, er det en investering som betaler sig selv af med tiden.

Funktionerne på en chef-kontorstol kan selvfølgelig variere meget alt efter hvilken stol du køber. Som udgangspunkt bør du dog kunne justere højde, samtidig med at du også skal kunne læne dig tilbage i stolen uden problemer.

De funktioner, som vi mener bør være dækket af en god chefstol er følgende:

  • Justerbar siddehøjde. Denne funktion skal kunne gøre din siddestilling så komfortabel som muligt, samtidig med at du kan tage højde for dit kontorbord.
  • Justerbar siddedybde. Ved at kunne justere på din siddedybde har du mulighed for at kunne støtte dine lår og din ryg.
  • Mulighed for at kunne vippe. Mange elsker at kaste sig tilbage i stolen efter en hård arbejdsdag – eller blot for at få en pause i et par minutter. Dette er meget afstressende, og noget du burde kunne.
  • Armlæn som kan justeres. Armlæn kan justeres på mange måde, og jo flere desto bedre. Ved at kunne justere på dine armlæn har du mulighed for mange flere siddestillinger end ellers. En af de ting du skal kunne justere burde være højde.