Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Danskerne er blevet kræsne hvad gælder kontorstole

Danskerne er kræsne hvad gælder kontorstole

Når det kommer til kontorstole er det ikke bare at købe den første og den bedste, og det kan vi også se. I dag vil danskerne have kvalitet, og det forstår vi godt. Danskerne sidder på kontoret i utrolig mange timer, og hvis de ikke har et godt arbejdsmiljø, falder det hele fra hinanden.

En god kontorstol er det første skridt til at få et godt arbejdsmiljø. Som udgangspunkt vil en medarbejder blive mere koncentreret. Dermed også mere produktiv, hvis personen sidder godt. Hvis det er en af de billige stole, som du næsten kan få hvor som helt, vil din medarbejders blodomløb gå helt i stå.

Se også vores: Guide med de bedste kontorstole

At have en dårlig kontorstol kan have mange konsekvenser om 20 eller 30 år. Det kan medføre at du får en dårlig ryg eller værre. Eftersom at vi kun lever en gang, behøver vi ikke at gøre vores liv mere besværligt end hvad det allerede er i forvejen. Og eftersom at vi også lever længere, skal vi have det godt når vi bliver gamle.

Ergonomiske kontorstole i 2016 sort ergonomi

Der findes i dag mange modeller af kontorstole. Nogle vælger at kalde deres kontorstole for direktørstole, mens computerspillere kalder det for gamerstole – i bund og grund er det det samme.

I den mere moderne tid er der lagt større vægt på ergonomiske kontorstole, og den har vi en del af i vores sortiment.

Kontorstolen skal være behagelig at sidde i

Det vigtigste ved en kontorstol er, at den skal være behagelig at sidde i. Dette giver selvfølgelig sig selv, da den stols primære mål i livet er at have en anden til at sidde på sig. Der er dog mange der glemmer dette faktum når de vælger deres kommende kontorstol. En god kontorstol er med mange justeringsmuligheder. Alle vores kontorstole har adskillelige justeringsmuligheder og nogle mere end andre.

I stedet vælger de en kontorstol ud fra et billede de har set af den. Selvom det visuelle spiller en stor rolle, er det ikke det du burde være opmærksom på.

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilken kontorstol der kan være mest behagelig for dig, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os gerne på 70 60 50 05 for rådgivning.

Se alle vores kontorstole her og bliv inspireret: 50 billige og ergonomiske kontorstole i Danmark

Prisen på en kontorstol har en stor betydning

Noget af det der spiller en stor rolle ved valg af kontorstol er prisen. Jo mere du giver for din kontorstol, desto bedre vil den også være. Dette er et selvfølgelig, men noget du skal være opmærksom på. Som udgangspunkt, skal du have den stol der passer dig bedst.

Vores billige modeller er nemlig også lavet af god kvalitet, og selvom at de ikke er ligeså gode som vores dyre produkter, kan de gøre at du ikke behøver at have ondt i ryggen når du bliver gammel. Derudover kan de også sikre at du føler, at du sidder meget bedre på dit kontor. Vi har også samme garanti på de billige kontorstole.

At kaste sig tilbage i en kontorstol med behag er noget alle danskere burde føle. Og det er uanset om det er en kontorstol til hjemmet, til arbejdspladsen eller til noget helt tredje.