Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

En julegave for en købt kontorstol – Kontorstole.dk

Dansk Kontorstole Forsyning tilbyder traditionen tro en julegave som tak for hver en kontorstol du køber som julegave. Kontorstole har de sidste 8 år tilbudt en julegave. Den tradition laver v i ikke om på i 2016. I år har vi denne fantastisk effektive speaker, som er en trådløs højtaler. Denne speaker har mange fordele, som at du kan forbinde den til din telefon. Den er dermed lige til at have i lommen. En trådløs speaker er netop transportabel og derfor håber vi at mange, især vores unge kunder får glæde af den. Normalprisen for denne trådløse højtaler er 795 kr. i forretninger men lige nu kan du få helt op til 3 for 3 købte kontorstole eller flere.

Læs mere om vores julegave HER

Forlænget byttefrist på alle kontorstole i julen 2016

XXL kontorstol som julegave

Vælger du at købe din kontorstol hos Dansk Kontorstole Forsyning, kan du i år få gavn af en ekstrem lang byttefrit på alle dine ordre. For året 2016 kan du fra ca. midt november og frem til 23. december 2016 bytte din kontorstol helt frem til mandag d. 9. januar! Vores tilfredshedsgaranti er ligeledes rykket fra de klassiske 14 dage t.o.m. mandag d. 9. januar 2017. Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning har så vidt muligt ”forberedt” sig på julesalget ved at fylde hylderne til randen med de nyeste og bedste kontorstole. På vores forside, som ligeledes fungerer som info om kontorstolen og her kan du finde nyttigt information.

Kontorstolen skal købes hos Kontorstole.dk

Dansk Kontorstole Forsyning er stedet hvor gode, ergonomiske og billige kontorstole skal købes. Her får du udelukkende bedste kvalitet og ergonomi. Kontorstolens opbygning er en meget vigtig faktor og på en stol fra Kontorstole.dk er du garanteret det bedste af det bedste. Vi tilbyder som standard 2 års 100% fabriksgaranti på alle vores arbejdsstole. På bestemte dele får du helt op til 10 år.

Se vores udvalg af de 100 bedste kontorstole her

Vi har som altid reservedele til alle anviste kontorstole men vi kan ydermere også skaffe specielle gaslifte, hjul og armlæn. Når du køber en kontorstol hos os Dansk Kontorstole Forsyning ApS , kan du ligeledes frit vælge hvilke slags hjul og gaslift, du vil have forsynet på din nye kontorstol. Du kan frit vælge mellem bløde hjul, hårde hjul eller fødder. Det er ligeledes muligt at forsyne din nye kontorstol med en ekstra lang gaslift, så den komme op på ca. 62 cm.