Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Gode kontorstole – Find gode kontorstole her

Hvad er gode kontorstole?

I en tid med utrolig meget fokus på arbejdsmiljø, design, ergonomi og sygefravær er det vigtigt at være opmærksom på hvad der kan være med til at forhindre skader og langtidssyge når det gælder kontormøbler. En af de ting der har stor indflydelse på kontormedarbejdernes sundhed er kontorstolen. Sidder man dårligt dagen lang, kan det have mange konsekvenser. Derfor bør man bruge både tid og penge på at finde den rette kontorstol.

Se billeder af chefkontorstole her:

God chefstol
Designkontorstol
chefkontorstol

Hvorfor er gode kontorstole vigtige?

Gode kontorstole til enhver kontorstil er stole der fremmer ergonomien, og som passer til den enkelte medarbejder – Også de kræsne. De fleste kontorstole kan indstilles i højden, de er også vigtigt, men ikke nok. Stolene bør kunne indstilles i både ryg og sæde. Således at hver enkelt medarbejder kan indstille sin stol. så den er tilpasset perfekt efter behov.

Se vore store udvalg af gode kontorstole her på siden

Stillesiddende arbejde er belastende i længden og med varierende arbejdsstillinger kan man mindske skader i både, ryg, arme, skuldre, lænd og ben.
Det bør være nemt at indstille kontorstolen. Det er vigtigt at fremhæve for medarbejderne at de skal bruge tid på at indstille kontorstolen korrekt. En dårligt indstillet kontorstol, ikke er bedre end en forkert kontorstol. En dårlig arbejdsstilling vil i sidste ende have stor indflydelse på arbejdseffektiviteten og sundheden. Ondt i hovedet, og andre spændingssmerter, ondt i lænden, træthed og rygskader kan være nogle af følgerne fra en dårlig arbejdsstilling, eller en mindre god kontorstol.

De gode kontorstole!

De gode kontorstole er ikke nødvendigvis de dyreste, men helt sikkert heller ikke de billigste. Det kan derfor sagtens betale sig at kigge sig godt omkring når du skal have en ny kontorstol, og sammenligne både kvalitet, funktionalitet og pris. Dog er det vigtigt at man ikke går på kompromis med kvaliteten for blot at spare et par hundrede kroner. Det er en besparelse der kommer til at koste dyrt i sidste ende på kontormøbler. Det er endvidere bevist af gode kontor stole direkte påvirker arbejdsmiljøet positivt. Derfor skal du prøve en kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning. Alle kontorstole kan leveres hurtigt og med GLS, Post Danmark og/eller Danske Fragtmænd.