Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Guide på de bedste ergonomiske kontorstole

Guide på de bedste ergonomiske kontorstole finder du her på Kontorstole.dk Det er svært at finde den bedste ergonomisk kontorstol i dag. Det skyldes at der er kommet mange gode kontorstole, som du kan vælge imellem. Vi kan dog ikke afsløre hvilke kontorstole, som er ergonomiske, som er de bedste for dig. Hvad der er bedst er nemlig en subjektiv mening.

Vi kan dog afsløre, hvad vi lægger meget vægt på, når vi skal vælge en god ergonomisk kontorstol. Det der er vigtigt ved en god kontorstol er, at det er en stol du kan lide at sidde i. Forestil dig, at du sidder på kontoret i løbet af en hel dag – hvad vil du gerne have, at din kontorstol skulle kunne?

Nogle vil gerne have, at deres kontorstol skal være i stand til at skifte højde, mens andre lægger mere vægt på, at kroppen skal have mulighed for at ånde. I sidste ende er det dit valg, og der vil være fordele og ulemper ved alle valg.

Følgende modeller er 100% ergonomiske kontorstole og kan ses med flere detaljer:

Ergo-Body ergonomisk kontorstol
Ergo-Human ergonomisk kontor stol
ergo-tech 100 - Fokus på ergonomi

Guide på de bedste ergonomiske kontorstole finder du her

Det er vigtigt, at du køber en ergonomisk kontorstol, som har mulighed for at bevæge sig. Hvis du køber en hel normal stol, og bruger den på kontoret, vil der ikke gå mange timer før du kan mærke at du har brug for at bevæge dig. Hvis du ikke bevæger dig, vil du også selv være skyld i, at der bliver lukket for blodgennemstrømningen. Og når først du har et dårligt blodomløb, vil du begynde at få smerter mange steder i kroppen.

Menneskekroppen er ligeledes blevet bygget, således at den er i stand til at bevæge sig frem og tilbage. Vores muskler blev ikke bygget til at sidde stille, tværtimod har de brug for at røre sig og arbejde. I løbet af en dag anbefales det, at du ændrer siddestilling op til 10 gange. Du skal derfor investere i en kontorstol der kan:

  • Justere højden
  • Justere ryglænet
  • Justere armlænet

Det er muligt at investere i nogle kontorstole, som kan blive justeret på mere end dette.

Invester i en ergonomisk kontorstol med det rette formål!

Inden du begynder at købe en ergonomisk kontorstol, skal du have gjort op med dig selv, hvad det er du gerne vil bruge kontorstolen til. Skal du kun bruge den et par timer om dagen, er det ikke lige så vigtigt. Hvis du i stedet skal sidde og arbejde foran en computer i løbet af en hel dag, er det vigtigt at du investere i en kontorstol, som kan lidt mere end de andre.