Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Guide: Skift gaslift på din kontorstol

Har du behov for at få skiftet gaslift på din kontorstol, kan du med fordel gøre det selv. Det er en opgave, som enhver kan klare uanset ekspertise. Følger du vores korte guide, vil du kunne skifte gasliften på ganske kort tid. Dermed kan du spare rigtigt meget tid, besvær og ikke mindst penge.

 

Brug af værktøj

Skal du lykkedes med at skifte gaslift på din kontorstol, er det nødvendigt, at du er i besiddelse af det række værktøj. Som minimum bør du have følgende værktøj til rådighed:

  • Hammer
  • Olie (WD40)
  • Svensknøgle

Sådan gør du – trin-for-trin

  1. Løft stolen op på et bord – Det første du skal foretage dig er at løfte stolen op på et bord. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at stolen er i højeste position, da det gør arbejdet meget mere overskueligt.
  1. Anvend WD40 spray – Når stolen er placeret i en passende højde, skal du anvende en WD40 spray. Det anbefales, at du sprøjter det på oppe ved mekanismen og ved foden. Herefter skal væsken have tid til at trække et par minutter.
  1. Anvend en hammer – Brug en skånsom hammer til at banke foden af kontorstolen. I den anledning skal du være forsigtig, da foden naturligvis ikke skal tage skade.
  1. Anvend en svensknøgle – Du skal anvende en svensknøgle til at afmontere den gamle gaspatron og montere en ny. Før du monterer den nye gaspatron, bør du bruge en klud til at rengøre mekanismen.
  1. Skru foden på – Når den nye gaspatron er på plads, kan du hurtigt og nemt skrue den 5-armede fod på.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du følge den simple videoguide. Følger du guiden, har du mulighed for at skifte kontorstolens gaslift på under 5 minutter.

Er det på tide at skifte din kontorstol ud med en ny og bedre fra Kontorstole?

Find din næste kontorstol hos Kontorstole.dk og få den leveret til døren med 10 års garanti på netop gaslift.

Mange kontorstole som først en gang har tabt pusten, er svær at reparere og nogle gange er det en bedre ide at at investere i en ny ergonomisk kontorstol. Du kan i vores side med info og guide til en god kontorstol løse dig frem til de nyeste stole på markedet og blive inspireret.