Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kontormøbler – Kun gode kontormøbler

Dansk Kontorstole Forsyning – Deres leverandør af kontormøbler

Dansk Kontorstole Forsyning er din leverandør af kontormøbler. Vores virksomhed er baseret ud fra den filosofi, at gode kontorstole og barstole skal kunne købes billigt og nemt online.

Vi har i mere end seks år leveret kontormøbler til det danske erhvervsliv. Vi har altid et sort udvalg af forskellige kontorstole og barstole, som dækker ethvert behov. Vores konsulenter i Glostrup sidder og er klar til at tage imod din bestilling og rådgiver gerne.

Alle vores kontormøbler opbevares på vores 460 kvadratmeter store lager i Brøndby, og vores foretrukne samarbejdspartner til distribution af vores møbler er Mærsk.

Vi tilbyder 2 års fabriksgaranti på alle vores kontormøbler

Vi tilbyder 2 års fabriksgaranti på alle vores kontor- og barstole, og det er vores kunders sikkerhed for, at de trygt kan handle hos os, selvom den sjældent bliver brugt, da samtlige kontorstole bliver tilset af en striks kvalitetskontrol. Kontorstole er ekspert indenfor kontorstole. En kontorstol fra os er altid 100% ergonomisk. Vi går ligeledes ekstrem meget op i justeringsmuligheder.