Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kontorstole skal gøre studielivet nemmere og sundere

Kontorstole skal gøre studielivet nemmere og sundere via ergonomi. Flere og flere unge vælger at få en uddannelse som kræver, at de sidder meget ned. Det vil resultere i mange flere rygskader i de næste mange år, hvis ikke der gøres mere ud af, at forklare den unge generation, at ergonomiske kontorstole er vejen frem. Specielt hvis alvorlige skader og varige mén skal undgås.

Hvordan sidder man ergonomisk korrekt?

En perfekt tilpasset kontorstol er løsningen!

Ergonomiske kontorstole, er stole som opfylder alle krav om sikkerhed og sundhed. De Skal kunne indstilles i alle mulige positioner, sådan, at det matcher med den enkelte brugers fysik. En stol skal kunne tilpasses helt perfekt, og så skal brugeren instrueres i brugen af stolen. De ergonomiske kontorstole gør det ikke alene – det kræver også disciplin og viden hos brugeren. Der findes mange, som har en rigtig kontorstol, men som ikke udnytter potentialet helt.

Ergo-Tech 100 ergonomisk kontorstol

Vi hos Kontorstole.dk anbefaler Ergo-Tech 300, som er en 100% ergonomisk kontorstol:

Hvad kan ergonomiske kontorstole forebygge?

Hvis en kontorstol ikke bruges optimalt, for eksempel ved forkert indstilling, så har det samme effekt som en forkert stol. Det giver nakke og skuldersmerter, rygproblemer, dårligt blodomløb, hovedpine og andre kroniske lidelser. Derfor er det vigtigt, at kontorstolen er den helt rigtige, og at den indstilles perfekt.

Ergonomiske kontorstole kan indstilles på følgende måder:

  • Højdeindstilling – sædehøjde og ryglæn
  • Sædevinkel horisontalt
  • Lænde- og ryglæns indstilling

De unge sidder forkert med deres computer

De unge studerende sidder ned både på uddannelsesinstitutionen og hjemme, når de forbereder sig. Og ofte er det ved en computer, også er der meget skrivearbejde – i form af opgaver og redegørelser med mere. Uanset om det er det ene eller andet sted, så gælder det om, at arbejdet ved computeren bliver så sundt og rigtigt som muligt. Det skal jo ikke ende med, at de studerende er invalide eller krøblinger, når der er færdige med deres studier. Derfor skal de vejledes og hjælpes. Man skal undgå at sidde i en alt for blød sofa foran tv med computerne i skødet.

Se et udvalg og find den perfekte kontorstol til studie her

De rigtige stole giver også psykisk overskud

Ergonomiske kontorstole vil ikke bare hjælpe de unge med at undgå varige skader og mén, men det vil også kunne hjælpe på motivation og psykisk overskud/energi. Jo bedre man sidder, des mindre anstrengende har man det, og des mindre energi tapper det én for. Det hjælper på både energi og overskud, at sidde korrekt i sin hverdag sammen med sin computer. Så hvis de unge føler sig en smule udbrændte og umotiverede, så kunne det være en god ide, at kigge på stol og arbejdsstillinger. Det kan have meget stor betydning for det daglige energi niveau.