Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Har du brug for hjælp at vælge den rigtige kontorstol?

Den rigtige kontorstol er vigtig

At vælge den rigtige kontorstol er vigtig for alle der arbejder på et kontor. Hvad enten det er derhjemme eller på en større arbejdsplads. Kontorstolen har betydning for både arbejdseffektivitet og sundheden. Hvis man vil undgå rygskader og andre varige mén fra dårlige arbejdsstillinger så er det at bruge tid og penge på at finde den rigtige kontorstol.

Ønsker du en kontorstol med maksimal støtte til lænd, nakke og ryg? Så er Ergo-Tech serien den helt rigtige model for dig.

Ergo Tech - 100% Ergonomisk Kontorstol i stof

Hvad er den rigtige kontorstol så?

Det er en kontorstol der kan indstilles så den er tilpasset til den person der skal bruge den. At stolen kan bevæge sig op og ned, er nærmest en selvfølge. Ellers skal stolen kunne indstilles i både ryglænet og sædet. Nogle kontorstole har armlæn, kan disse også tilpasses og justeres, er det bare perfekt. Selvom den rigtige kontorstol er vigtig, og kan have betydning for medarbejdernes sundhed, er det også vigtigt at medarbejderne er klar over at de så skal bruge stolens funktioner, og indstille den så den passer 100%.

Se vore store udvalg af kontorstole her:

Det syner måske rimelig nemt at indstille en kontorstol, men det kan godt betale sig evt. at få besøg af en fysioterapeut der kan instruere i hvad en korrekt arbejdsstilling er, og hvordan man bedst indstiller sin kontorstol.

De dyreste kontorstole behøver ikke nødvendigvis at være de bedste, derfor bør man kigge sig godt for. Der kan være stor forskel på både priser, kvalitet og funktioner. Man bør kigge på flere modeller og evt. prøve dem før man beslutter sig. Den rigtige “kontorstol” er vigtig for arbejdsmiljøet, og det er en investering hvor man ikke må gå på kompromis.

Find en god kontorstol i vores webshop.

Ved dårlige arbejdsstillinger opnår man blot mere sygefravær, spændingssmerter, ondt i lænd og ryg, arbejdseffektiviteten vil også blive påvirket kraftig, for at undgå dette er den rigtige kontorstol vigtig. Selvfølgelig har f.eks. bordet eller kontorstil også betydning, men langt fra så meget som kontorstolen.