Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Sid ordentligt med en kontorstol fra Kontorstole.dk

Der er alle mulige grunde til at sidde ordentligt, når du sidder ned. Særligt, hvis du sidder ned samme sted i længere tid af gangen. Det handler nemlig om intet mindre end dit helbred og velvære. Der er så mange som døjer med spændinger i nakke, skuldre og ryg, at det er ved at blive en folkesygdom. Alle eksperter kalder til orden, at nu må danskerne og særligt arbejdsgiverne, se at få sig en ordentlig kontorstol.

Det kan få store konsekvenser, hvis ikke der bliver skredet ind nu. Vi ser vi tegn på flere og flere kroniske lidelser, som kan relatere til en alt for dårlig stol i hjemmet eller på jobbet. Du kan jo selv gøre en del ved at investere i en god og ergonomisk kontorstol, når du sidder hjemme foran computeren. Sidder du i en sofa? Så er du da helt sikker på, at du ender i statistikken med dårlige rygge eller svage hofter med mere. Du skal sidde ordentligt.

Du kan på vores forside Kontorstole, blive yderligere inspireret og finde informationer om de nyeste kontorstole på markedet.

på Kontorstole finder du den perfekte kontorstol der passer netop dig

Sort Milano designerkontorstol

Her hos Kontorstole skal du ikke lede længe efter den helt rigtige model. Det handler om, at finde en god balance mellem kvalitet og ergonomi. Noget du vil bruge på din helt egen personlige kontorstol. En ergonomisk kontorstol bliver nemlig indstillet til den person som skal sidde i den. Den passer helt perfekt til formålet. Andre kan også sidde i den, men ikke i længere tid, for så skal den indstilles til den.

Det er simpelthen den tid du sidder forkert, som er afgørende for, om du kan få varige men af det. Og det skal du ikke risikere. For bare 500 kroner mere kan du sikre din krop med en af de bedste stole her fra Kontorstole. Også skal du bare finde en farve som passer dig perfekt. Stolen den er nemt at indstille, og på vores side, kan du hurtigt finde ud af, hvor let det er.

Om du betaler 500 eller 1.000 kroner for din stol her hos os, så kan du være sikker på, at du får en ergonomisk kontorstol, og en som er solid og holdbar. Du skal bare bestille den direkte her fra siden, og så leverer vi direkte til din dør, helt uden besvær. Det den bedste og billigste løsning.