Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

5 gode indretningstips til dit kontor i Coronatiden

5 gode indretningstips til en komfortabel, stilfuld og hyggelig hjemmearbejdsplads, som du aldrig  have lyst til at forlade.

Forvandle dit kontor der hjemme til et inspirerende hjemmekontor hvor du har lyst til at opholde dig. Dette kan du nemt skabe med lidt kreativitet eller nogle få enkle midler. Skabe dig selv et hyggeligt hjemmekontor uanset om du planlægger at arbejde hjemmefra eller bare vil have et stilfuldt hjem.

Det bedste er, at du ikke behøver at have et ekstra værelse til kontor osv. Tricket er at vide, hvordan man bruger de arealer man har i forvejen, bedst. Her er vores 5 tips til et hyggeligt og komfortabelt kontor

1. Vælg en kontorstol som du har lyst til at sidde i

Farverige moderne stole i al herlighed. Hvis du derimod vil have et kontor hvor du har lyst til at sidde og arbejde i som oveni passer ind med dine andre møbler, er et tip at vælge en relativt diskret og funktionel kontorstol med enkle, rene linjer. Pift resten af værelset op igennem at bruge farver, former og forskellige materialer. Et flot maleri eller en vase med nogle flotte blomster i kan forvandle et kedeligt rum til noget man bare har lysten til at blive i for evigt.

Se hele et stort udvalg af gode kontorstole i vores nye webshop

Når du hører ordet kontorstol, så tænker mange mennesker på drejestole af billig plast med hjul på. Men sådan behøver det slet ikke at være. Vælg i stedet en kontorstol, som du synes er stilfuld – uanset om den er kategoriseret som en kontorstol eller ej. Nu når det er sagt, så er det vigtigt at tænke komfort, da stolen er en vigtig faktor i dit kontor og ikke kun æstetisk. Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning har et kæmpe udvalg af kontorstole og du vil helt sikkert finde en stol der vil passe dig perfekt- En stol som du har lyst til at sidde i hver dag.

2. Prioriter din opbevaring

kontorstol ergonomisk kontor

Hvis du irriterer dig på alle de små ting som ligger over det hele på dit skrivebord, så kan du med fordel opsætte en hylde. Du vil dermed undgå at se på små ting der ligger og roder og som forstyrrer dine øjne, når du skal fokusere på dine arbejdsopgaver eller gøremål.

Hvis du er vild med et minimalistisk design og synes at det er pengene værd at gemme alle de nødvendige småtterier væk, så er en anden mulighed at ansatte en snedker til at bygge en mere skræddersyet opbevaring løsning i form for moduler i træ.

3. Tænk ud af boksen ved valg af skrivebord

Når det kommer til skrivebord, så behøver du ikke at vælge et almindeligt standardskrivebord. Der findes mange flotte variationer af høje sideborde osv. Som sagtens også kan bruges som et skrivebord. Hvis du er kreativt anbragt, så kan du sagtens også designe dit eget skrivebord med skræddersyet bordplade. Hvorfor ikke en bordplade i flot natur sten, mørkt farvet træ eller stilfuldt glas? Det er kun din fantasi der sætter grænsen for hvordan dit skrivebord skal se ud og du behøver ikke være håndværkere for at klare opgaven med et design skrivebord.

4. Husk papirkurven

En grim skraldespand i plastic kan ødelægge et ellers inspirerende kontor. Lige som med skrivebordet har du her også meget at vinde på gennem at være kreativ og tænke uden for boksen. Det kan iblandt være en udfordring at finde en flot skraldespand ude i indretningsbutikkerne. Kigger du på andre typer af opbevarings møbler som kan bruges som en skraldespand, har du lige pludseligt mange flere designs og alternativer at vælge blandt.

5. Overvej placeringen på dit skrivebord

Det mest almindelige er at placere sit skrivebord langs en væg – men hvis du har godt med plads, er det bare fint at flytte det ud og lade resten af møblerne udgå fra din skrivebordsposition. Der findes intet der er rigtigt eller forkert når det handler om at møblere sit eget hjem. Den bedste måde som du kan finde ud af hvad der føles mest rigtigt for dig, er at prøve dig frem. Dit hjem behøver ikke heller altid være indrettet på den samme måde. At møblere om og skifte ting ud kan lede til at dit hjem føles nyt og spænende igen.

Få mere viden om ergonomiske kontorstole her

Hvis du bor i et stort hus eller i en stor lejlighed med mange værelse, så kan du også prøve at rykke lidt rundt på værelserne. Soveværelset er typisk det rette sted eller skal kontoret og soveværelset skifte plads? Vores tips er prøv dig frem, så finder du ud af hvad du trives bedst med.