Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Ergo-Breathe – Sommerens bedste kontorstol 2022

Hvis du leder efter en stol, som du kan sidde behageligt i i løbet af hele sommeren, bør du investere i en Ergo-breathe. Som navnet så fint antyder, er denne stol fremstillet på en måde, så du ikke vil komme til at svede. Uanset hvor varmt det er, er ryggen på denne stol fremstillet med et net, der tillader din krop at trække luft. Dette får ligeledes sveden til at fordampe, og du vil ikke føle dig varm og svedig.

Ergo-Breathe kontorstol:

Ergo-Breathe kontorstol

Kvaliteten på en Ergo-Breathe er også skruet helt i top. Køber du den i dag, vil vi gerne garantere, at den kan holde i minimum tre år, hvis blot du passer på den. Det er en langtidsinvestering, og eftersom at det er en stol du kan bruge om sommeren, vinteren, efteråret og foråret, er du godt dækket ind.

Juster din Ergo-Breathe så den passer til dig

Du har mulighed for at justere din Ergo-Breathe på mange forskellige punkter. Som vi også vil komme til at nævne senere i artiklen, er dette blot en af de mange fordele, som du får med denne kontorstol. Du vil have mulighed for at ændre på nakkestøtten, lændestøtten, siddehøjden og meget andet.

Se den med fakta og store billeder her

Dette gør, at du altid kan sidde i den position, som du synes er bedst. At kunne skifte stilling er en nødvendighed, hvis du ikke vil have at din krop tager skade i det lange løb. Da det er vigtigt at holde dit blodomløb rundt, anbefaler det, at du skifter stilling for hver time der går. Og gerne flere gange i løbet af en dag.

Disse fordele får du med Ergo-Breathe

Der er mange fordele forbundet med en Ergo-Breathe kontorstol. For at gøre det nemt for dig, har vi samlet dem i en liste;

  • Du vil have mulighed for at justere på din Ergo-Breathe kontorstol. Som udgangspunkt kan du justere på sædet, på nakkestøtten og på lændestøtten. Hvis du arbejder meget på et kontor, vil du kunne nikke genkendende til, at din kontorstol mangler at kunne gøre dette. Ved at investere i en kontorstol som du kan justere på, vil arbejdsglæden blive meget større. Og det eruanset om det er på arbejdet, ved hjemmekontoret eller et helt tredje sted.
  • Som om at justeringen på kontorstolen ikke var nok, har du også mulighed for at rotere dit armlæn. Dette gør, at du har mulighed for at sidde afslappet med dine arme på mange andre måder. De fleste virksomheder som producerer kontorstole glemmer, at dette er en nødvendighed i dagens Danmark.
  • Denne stol er ligeledes meget fleksibel. Du har mulighed for at tilpasse den dig.
  • Du må maksimalt veje 150 kg, hvis du vil bruge denne stol. Dette gør, at de fleste danskere har mulighed for at bruge denne stol, som vi tror på, er landets bedste for tiden.
  • Kontorstolen kan også bruges til andet end kontorarbejde. Da det er en stol, som man sidder utrolig godt i, vil du også kunne spille meget computer i den, uden at du får hold i nakken eller ondt andre steder i kroppen.

Med denne stol, er der i sandhed tale om, at det er ergonomi på højeste niveau! Også til den kræsne.