Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Kontorstole til overvægtige og høje mennesker op til 180kg

Kontorstole til overvægtige og eller bredere mennesker er ikke en almindelig kontorstol. En kontorstol der skal klare alt fra 120, 150 og op til 180 kg. skal kunne klare maksimal overbelastning og alligevel yde komfort og støtte til ryg, lænd og nakke. Sådanne kontorstole er at finde hos Dansk Kontorstole Forsyning og her går man ikke på kompromis. Tvært i mod er disse kontorstole til overvægtige og eller ekstra høje som over 2m. ekstra forstærket i alle sliddele. Er du højere end gennemsnittet og mere end 188cm. skal du uden tøven have en kontorstol, som både er højere og stærkere. Mange høje mennesker har en tendens til at sidde for lavt og disse KAN og VIL medføre ømhed og skader i længden.

Find en god kontorstol med høj ryg her

Bemærk at alle vores kontorstole kan forsynes med en ekstra stærk gaslift. Denne gaslift er klasse A og kan klare op til 180kg. og gør således at kontorstolen bliver en 5-7 cm. højere. En klassisk stol kan blive ca. 55 cm. men med en gaslift fra dansk Kontorstole Forsyning, kan den blive ca. 60cm. og dermed høj nok til at høje mennesker også kan sidde ergonomisk korrekt.

Se også vores webshop med alverdens kontorstole her

Hvilke ergonomiske kontorstole passer til overvægtige?

Dansk Kontorstole Forsyning er en af Danmarks største forhandler af kontorstole i alle støbninger og selvfølgelig også til dig, der søger en bredere kontorstol. Her kan du se hvilke kontorstole der er mest velegnede.

Melbourne kontorstol – Pris 3.695.- inklusiv moms og levering

Sort Melbourne kontorstol

Melbourne kontorstolen er en XXXL kontorstol og en af de bedste på markedet til prisen. Her har du en 100% ergonomisk kontorstol i fineste design og komfort. Mål på en Melbourne kontorstol er som følger:

Højde: 119-125 cm
Bredde: 61 cm (ekstra bred)
Dybde: 60 cm (ekstra dyb)
Sæde dybde: 53 cm
Sæde bredde: 53 cm
Siddehøjde: 49 – 55 cm
Armlænshøjde: 66 – 72 cm

En kontorstol som Melbourne stolen er en af de stole som er mest populært hos os og tilfredsheden blandt modtagerne af denne er ekstremt tilfredse. Faktisk er det sådan at hele 95% mener at, forventningen til stolen før modtagelsen er blevet indfriet.

BEMÆRK! Denne kontorstol kan som standard klare op til 150kg. men det er dog muligt at forsyne den med en ekstra stærk gaslift, så den bliver yderligere forstærket og blive både 5 cm. højere og stærk nok til 180 kg. Ønsker du en ekstra stærk gaslift, bedes du notere dette ved ”Kommentar til din ordre” ved købsfasen.

Biggie XXL kontorstol – 3.795.-

Biggie XXL kontorstol

Biggie er en anden XXL kontorstol til overvægtige og her har vi en ekstrem behagelig kontorstol med en siddekomfort ud over det sædvanlige. Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning har konsulenter der sidder på denne stol pga. komforten. En Biggie kan ikke forklares men skal opleves men vi prøver. Denne kontorstol er også en af de ekstra brede og ekstrem behagelige og har følgende mål:

Samlet (B x D x H): 60 x 55 x 118-126 cm
Sæde (Dybde x Bredde): 50 x 49 cm
Siddehøjde: 47-55 cm
Armlænshøjde: 66-74 cm

Og som det er muligt med alle vores kontorstole kan denne model ligeledes udstyres med solid gaslift og kan også klare en vægt på 180 kg.

På for vores forside med kontorstole, kan du læse meget mere om ergonomiske og professionelle arbejdsstole.