Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed
Altid sikker handel

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode og få den leveret foran døren – Helt uden ekstra beregning

Guide – Vælg de rigtige kontorstole med Kontorstole

Nyeste kontorstol

Skal du til at købe ny kontorstol, så er der lige et par ting du skal være meget opmærksom på. Uanset formålet med dit indkøb af ny kontorstol, så skal den være helt i orden. Du kan læse mere i vores online katalog med kontorstole. Der findes mennesker som bare tænker, at det ligner en kontorstol, og så er det godt nok. Det er vi ikke enige om her på Kontorstole. Der er nogle stole på markedet, som ligner, men ikke har en døjt med kontorstole at gøre. De er billige og ubrugelige, da de ikke opfylder de krav, som du skal have til en god kontorstol. Du kan sagtens få en god kontorstol til en billig pris, og så blive rigtig glad for den.

Stil krav til din næste gode og ergonomiske kontorstol

King Kontorstol

De krav som du skal stille til din nye stol handler om ergonomi og komfort. En kontorstol skal være sund og komfortabel, hvis du skal side længe i den. Der er flere og flere som køber kontorstole til hjemmet, fordi de er bedst egnede til at sidde i. Det er over en længere tid og her på siden, finder du den mest populære kontorstol i Danmark. Det som du skal undersøge, er om stolen kan indstilles til dit behov. Her hos os, kan du være sikker på, at alle kontorstole i vores sortiment, er både godkendte og testede af eksperter, og alle ergonomer vil sige god for vores høje kvalitet. Selvom vi også har de billigste kontorstole, så er kvaliteten i top, og du bliver aldrig skuffet over vores stole.

Hvad forventer du af din næste kontorstol?

Biggie Kontorstol

Du skal se efter en stol som har den rigtige farve, så den passer til dig, og så skal du vælge en stol som kan indstilles præcis til dig og dit behov. Det betyder at der er betjeningshåndtag til højden af stolesæde, til vippe af sæde, til justering af ryg eller lændehøjde, og til at justere ryg eller lændestilling frem og tilbage, som du også kan læse om på denne guide om ergonomi. Det er minimumskrav til en kontorstol, og dem bør du følge, så du kommer til at sidde perfekt.

Kontorstole.dk – Altid de bedste råd og tips om ergonomiske kontorstole

Her på Kontorstole.dk finder du også de bedste tips og råd om kontorstole, og det skulle gerne hjælpe dig lidt i retning af din nye stol. Det er ikke altid, at den dyreste stol er bedst for dig. Vi har en del billige kontorstole, som sikkert også passer til dit behov, uanset om det er på kontoret eller hjemme hos dig selv. Du finder i hvert fald det bedste og største udvalg hos os, og så kan vi levere direkte til din dør, uden problemer. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning.