Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Vil du have en julegave som tak fordi du handler hos Kontorstole.dk?

Vil du have en julegave som tak fordi du handler hos Kontorstole.dk?

Vil du have en julegave? Dansk Kontorstole Forsyning er i rigtig julehumør! Og traditionen tro har vi igen julegaver, som vi med glæde deler ud til vores kunder. Kontorstole.dk er en rigtig dansk virksomhed, som går op i dansk kultur og normer og når vi år efter år nærmer os december, kommer i en ekstrem julegavehumør. Igen i år har vi denne ekstrem effektive og flotte julegave, til dig der vælger at købe din konotrstol hos Dansk Kontorstole Forsyning.

KLIK HER for at læse mere om julekampagne

Det er vores mål og ønske at forkæle så mange som muligt ved højtider som jul og julen 2016 er ingen undtagelse. En speaker fra Dansk Kontorstole Forsyning er i absolut bedste design og kvalitet. Denne lille men yderst effektive højtaler kan forbindes til alle smartphones og computere, så den er transportabel. Vil du gerne høre musik i haven eller på stranden eller til andre sammenkomster? Så vil denne speaker klare den for dig.

Julebanner

En speaker med memorycard

Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning har bestemt ikke sparet på den! Og ikke nok med denne flotte speaker til normalpris 795.- men så smider vi en memorycard oven i pakken. Med denne memorycard kan du gemme musik på din computer og dermed kan du undgå at forbinde din telefon til og dermed spare strøm. denne speaker har ligeledes USB stick og du kan dermed både oplade din telefon på den samtidig med at hørte musik.

Flere detaljer om vores julekampagne HER

Dansk Kontorstole Forsyning – Din leverandør af de bedste ergonomiske kontorstole

Dansk Kontorstole Forsyning er en Danmarks største og trofaste leverandører af de bedste kontorstole til hjemmet og kontoret. En kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning er altid i bedste materialer og siddekomfort.

Se vores udvalg af alle de bedste kontorstole her

Vi danskere sidder ned som aldrig før og netopderfor kan vi på ingen måder gå på kompromis med vores kontorstol. En kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning er ikke helbredende på allerede skader men de er forebyggende!