Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Hvilken kontorstol skal man vælge i varmen?

Så er sommeren over os og vi fokuserer endnu engang på kontorstole med netryg, så hvilken kontorstol skal du vælge i varmen? Det har stået på høj solskin i Danmark de sidste mange dage i træk, faktisk trækker det op til rekord mange dage uden regn. Det kan både mærkes og ses i naturen! For os der sidder ned hele dagen er det nærmest tortur at sidde og svede hele dagen i en kontorstol i læder eller stof. Så hvilken kontorstol skal man vælge i varmen Løsningen? En kontorstol med net ryg/sæde.

En god kontorstol med netryg og/eller sæde

De værste stole i varmen er kunstlæder og læder. Disse holder på den ulidelige varme og kan være en stor gene for din arbejdsindsats. Stof stole er ok og trods alt mere “luftige” end læder stole men de absolut bedste er netstole og du får her vores bud på de 2 absolut bedste netstole på markedet i år.

Lifestyle kontorstolen

Lad det være sagt med det samme, vi er vilde med Lifestyle kontorstolen ! Her har du en fantastisk god kontorstol hvor samtlige dele kan justeres til netop dig. Lifestylen har en fantastisk lændestøtte og tilbyder komfort og ergonomi i en stol. Justerbar sæde er selvsagt og med de smarte 4D armlæn. En anden vigtig argument for denne model, er at du har net sæde. Tit og ofte er det faktisk omkring rumpen det er mest ubehageligt. Det sker dog ikke i en Lifestyle. Vi er vilde med denne stol.

Kontorstol med lændestøtte - Ergo-Lifestyle
Lifestyle kontorstol

Ergo Choice kontorstol

Her er et andet bud på en fantastisk kontorstol med netryg. Du har igen en model hvor samtlige dele kan justeres og som noget helt unik har du i en Ergo-Choice lændepumpe, så du kan få akkurat den lændestøtte du ønsker. Ergo-Choice syntes vi er en rigtig fin stol men vi er stadig vilde med Lifestyle stolen.

Kontorstol med lændepumpe Ergo-Choice
Ergo-Choice 2023 model

Vær opmærksom på at de fleste stole i netryg er lidt vakkelvorne. Vejer du 100 kg. eller mere vil det være svært med en kontorstol med netsæde, da din vægt vil presse sæde på den måde at den vil føles hård. Her anbefaler vi at du finder en model med polyester sæde og med netryg. Her vil du tydeligt mærke en forskel hvis du sidder i en stol i skind eller stof ryg.

Inde hos os sidder de fleste på læder stole og når det bare er en 23-25 grader udenfor kan det ses og lugtes at vi har det varmt. Er du typen der let har det varmt specielt i de varme sommerdage? Så gør dig den tjeneste at køb Lifestyle stolen og du vil fortryde ikke at have brugt den før.

God sommer